IPAK LJUBOVALI

Konačno potvrđena istina o tajnoj vezi Brada Pitta: ‘Da, on se noću iskradao svojoj djevojci...‘

Još od 1991. kada su osvanuli u zajedničkom filmu Ridleya Scotta šuška se o tajnoj vezi glumaca

Brad Pitt i Geena Davis u filmu Thelma & Louise

 Mgm/Everett/Profimedia/Mgm/everett/profimedia

Glumac Brad Pitt (59) tijekom života bio je u romantičnim vezama s nekim od najljepših žena na svijetu. Bio je u braku sa zvijezdom serije „Prijatelji” Jennifer Aniston od 2000. do 2005., a s glumačkom zvijezdom Angelinom Jolie bio je u braku od 2014 do 2019. i s njom ima šestero djece. Osim toga, bio je zaručen za glumicu Gwyneth Paltrow i imao je romantične veze i s drugim zvijezdama.

Glumac je navodno imao i tanju vezu s kolegicom Geenom Davis (67) nakon što su zajedno snimali kultni film „Thelma & Louise” iz 1991. Geena je glumila glavnu ulogu Thelme Dickinson, dok je Brad glumio lutalicu J. D.-a.

Iako je bilo šuškanja o njihovoj romansi nakon zajedničkog pojavljivanja na filmu, ni jedno od glumaca to nije potvrdilo.

image

Brad Pitt i Geena Davis u filmu Thelma & Louise (1991)

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Glumac Jason Priestley (53) u svojim memoarima napisao je da je bio cimer i prijatelj Brada. Glumac je zabilježio kako se Brad šuljao u posjet svojoj tajnoj djevojci Geeni, kako prenosi Hollywood Reporter.

Pitt je ranije ove godine dao izjavu za časopis W o intimnoj sceni s Geenom iz filma Thelma & Louise.

„Geena je bila tako draga, ljubazna i nježna. Ta ljubavna scena, mislim da se snimala dva dana. Ona se brinula o meni”, izjavio je glumac.

image

Brad Pitt premijera filma Babylon u Parizu

Castel Franck/ Abaca Press/Profimedia/

Geenu su zadirkivali zbog toga što je priznala da je osjećala strahopoštovanje prema Pittu kad ga je upoznala na setu. Scenu je čitala na audiciji s nekoliko drugih glumaca, a ulogu J.D.-a dobio je Brad.

„Svaki od njih bio je zgodan. Imali su svi smeđu kosu i bili su jako talentirani. Nije me bilo briga tko će dobiti ulogu”, rekla je Geena na Graham Norton Showu prošle godine, prenosi Mirror.

„Onda je četvrti glumac ušao i to je bio Brad Pitt. Toliko je bio karizmatičan i tako nevjerojatno talentiran da sam mu upropastila audiciju”, prepričavala je Geena.

Glumica je toliko bila očarana Bradom da je zaboravila svoj tekst. Kada su je pitali što misli o glumcima s audicije, ona je favorizirala „plavog dečka”, odnosno Brada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:58