DOGOVOREN IZNOS

Konačan kraj najpraćenijeg holivudskog spora: Amber Heard pristala na nagodbu s Deppom!

Johnny Depp i Amber Heard konačno su se međusobno nagodili zbog tužbi za klevetu

Johnny Depp i Amber Heard

 Mediapunch Inc/Alamy/Alamy/Profimedia

Konačno je došao kraj najpraćenijem holivudskom sporu današnjice! Holivudski glumac Johnny Depp i bivša supruga Amber Heard napokon su se nagodili vezano uz tužbu za klevetu koju su pokrenuli jedno protiv drugoga. Tako je okončan najteži holivudski razvod kojemu smo svjedočili u posljednje vrijeme.

Odvjetnici para uspjeli su postići dogovor prema kojem će Heardino osiguravajuće društvo Deppu platiti milijun dolara da okonča ovaj slučaj, doznaje Daily Mail.

image

Amber Heard

-/Shutterstock Editorial/Profimedia

No, u važnoj pobjedi za glumicu, nema ograničenja o tome o čemu može govoriti u vezi sa slučajem te ona ne priznaje nikakvu krivnju.

Njihova pravna bitka trajala je posljednjih šest godina, a Depp je podnio tužbu protiv Heard zbog teksta koji je napisala za Washington Post u prosincu 2018. godine. U njemu je sebe opisala kao "javnu ličnost koja je žrtva obiteljskog nasilja". Iako u tekstu ne spominje izričito Deppovo ime, on ju je tužio i tražio odštetu od 50 milijuna dolara. A onda je ona podnijela protutužbu, tražeći 100 milijuna dolara jer je ‘pretrpjela neobuzdano fizičko nasilje i zlostavljanje‘.

Sudac je na kraju presudio da ona bivšem suprugu treba platiti 10 milijuna dolara odštete u tužbi za klevetu, a Depp njoj dva milijuna dolara.

"Amber sada jedva čeka da nastavi sa svojim životom kao što je to i planirala prije šest godina‘, rekao je izvor blizak glumici za Mail Online i dodao: "Ovu nesretnu epizodu želi ostaviti iza sebe te se planira okrenuti onome što voli - svojoj karijeri, obitelji i životnim ciljevima."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 16:18