SAG AWARDS 2023.

Kolega Aubrey Plaze objasnio što se stvarno dogodilo prije njezina ‘sloma živaca‘ na pozornici

Poznati glumac je također otkrio da je čak poslao poruku Plazi u ponedjeljak ujutro

Jon Gries i Aubrey Plaza

 Profimedia

- Aubrey Plaza je na dodjeli SAG nagrada 2023. bila samo onakva kakva jest - rekao je Jon Gries, njezin kolega iz serije "Bijeli lotos" za Page Six.

Jon Gries, koji je glumio Grega, naizgled zločestog supruga Tanye McQuoid u spomenutom HBO-ovom hitu, razjasnio je što se stvarno dogodilo te zbog čega je Plaza izgledala "ljutito" na pozornici dok je glumačka ekipa "Bijelog lotosa" preuzimala svoju nagradu.

image

Jon Gries

Frazer Harrison/Getty Images/Profimedia/Frazer Harrison/getty Images/profimedia

Gries ekskluzivno otkriva da je uočio kako je poznatu glumicu "blokiralo oko 15 ljudi", pa joj je rekao da "neka gleda prema naprijed". Glumac je tada ispričao da je rekao Aubrey da bi "možda željela popraviti nešto na svojoj haljini", misleći na njenu dojku koja je virila iz haljine Michaela Korsa, a koja je u tom trenutku malo previše toga otkrivala...

image

Aubrey Plaza

Jim Ruymen/Upi/Profimedia/Jim Ruymen/upi/profimedia

Gries kaže da je 38-godišnja Plaza naizgled izgovorila riječi "Isuse Kriste" nakon njihove interakcije jer je "jednostavno takva, smiješna".

- To je njezin humor. Ima tu suhoparnu duhovitost, to je njezina zajedljiva pamet - objasnio je 65-godišnji Gries.

image

Glumačka ekipa serije ‘Bijeli lotos‘

Frazer Harrison/Getty Images Via Afp

Također je odbacio teoriju da je Plaza bila ljutita što nije dobila priliku govoriti na pozornici nakon pobjede, rekavši da je glumačka ekipa znala da će F. Murray Abraham govoriti u njihovo ime.

- Željeli smo da on govori; svi smo to htjeli. On je F. Murray Abraham! On je prokleta legenda - rekao je Gries o 83-godišnjem oskarovcu.

Gries je također otkrio da je čak poslao poruku Plazi u ponedjeljak ujutro nakon što je vidio da je njihova razmjena postala viralna, uzrujan što se pretvorila u "jeziv trenutak".

- Nisi uzrujana? - poslao je poruku na koju je ona odgovorila "nikako". Plaza se čak i našalila da ju je Gries “spasio” od nevolje s haljinom. Naime, glumica se zabavljala s ostatkom glumačke ekipe u Chateau Marmontu do 1:30 ujutro nakon dodjele.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:21