REALITY SAPUNICA

Kim Kardashian se vratila Kanye Westu? Evo zašto su fanovi uvjereni da je to sigurno istina

Glasine o ponovnom okupljanju ‘Kimye‘ počele su prošlog mjeseca kada su viđeni zajedno, a sa novi9m dečkom se više ne fotografira

Kim i Kanye 2019. godine

 Clint Spaulding/shutterstock/Clint Spaulding/shutterstock

Lude teorije o tome kako su Kim Kardashian i njezin bivši suprug Kanye West trenutačno se šire društvenim mrežama, prenosi britanski Mirror.

Par se slavno razveo u ožujku nakon gotovo osam godina braka, a Kim je u ozbiljnoj vezi s komičarem i bivšom zvijezdom Saturday Night Livea, 28-godišnjim Peteom Davidsonom. Nagađanja da su poznati reper i glumica ponovno zajedno počela su baš zbog tog jer brojni fanovi Kim tvrde da nisu vidjeli Davidsona i Kim zajedno tjednima.

image

Pete Davidson i Kim Kardashian

Blayzenphotos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Blayzenphotos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Pete Davidson trenutno u Australiji snima igranu komediju "Wizards" s Orlandom Bloomom, dok je 41-godišnja Kim na drugom kraju svijeta okupirana sudjelovanjem na Pariškom tjednu mode.

Udaljenost slavnog para je potaknula nagađanja da im je medeni mjesec završio, a obožavatelji nagađaju što je pred njima.

Jedan od obožavatelja pitao je na internetu: "Ima li još netko osjećaj da je Pete u Australiji, a Kim šeta posvuda? Jesu li na pauzi?"

Drugi je odgovorio: "Znam da je njihova udaljenost posljedica posla, ali pitam se prethode li prekidu tipične izlike za prekide poput "naši su rasporedi prekomplicirani", "tajming je loš" itd."

Također, Kanye West nije nekoliko tjedana bio viđen sa svojom partnericom Chaney Jones o kojoj se pričalo, a posljednjih mjeseci iznimno je diskretan.

Glasine o ponovnom okupljanju "Kimye" počele su prošlog mjeseca kada je par fotografiran u prijateljskom trenutku na košarkaškoj utakmici njihove kćeri North.

image

Kanye i Kim na košarkaškoj utakmici

Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Izvori s mjesta događaja tvrde da su, iako nisu sjedili jedno pored drugog, bili relativno blizu i čak nekoliko puta razgovarali.

Cijela priča postala je uvjerljivija kada je nekoliko dana kasnije Kim nosila potpuno istu šiltericu koju je Kanye nosio na utakmici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 22:14