SLADAK DETALJ

Kim Kardashian podijelila fotku tetovaže svog novog dečka: Ono što piše oborilo ju je s nogu

Čini se da se nova tetovaža nalazi na Davidsonovoj lijevoj ključnoj kosti, gdje prije nije imao ništa

Kim Kardashian

 Asatur Yesayants/AFP

Kim Kardashian objavila je na Instagramu tetovažu koju je njezin dečko Pete Davidson posvetio njoj.

Kardashian je prvi put spomenula tetovažu tijekom intervjua za "The Ellen DeGeneres Show" kada je otkrila da je Pete tetovirao natpis "Moja djevojka je odvjetnica". Čini se da se nova tetovaža nalazi na Davidsonovoj lijevoj ključnoj kosti, gdje prije nije imao ništa.

image

Kim Kardashian podijelila fotografiju tetovaže Petea Davidsona

Instagram

Emisija komičarke i voditeljice Ellen DeGeneres inače je omiljena emisija obitelji Kardashian. Kod Ellen redovito gostuju kada imaju potrebu promovirati neki novi projekt ili proizvod.

Kim je 2021. godine, nakon više pokušaja, položila pravosudni ispit. Nedavno je rekla za hongkongški Vogue kako sanja o tome da jednog dana stvori uspješnu odvjetničku trvtku.

Pete je nedavno objavio selfie, a u moru tetovaža na njegovim prsima osvanulo je i njezino ime, a posvetio joj je čak tri tetovaže. Kardashianka u tome ne vidi ništa čudno jer kaže kako je on taj tip koji svoje tijelo voli ukrašavati tetovažama koje se odnose na situacije koje mu se događaju u životu, a jedna od njih je svakako i njihova veza. Otkrila je i kako je ime 'Kim' urezao u tijelo, što mu je garancija da ga nikada neće moći ukloniti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 00:58