ŽELE ŽIVJETI ZAJEDNO

Kim Kardashian otkrila: ‘S novim dečkom imam najbolji seks u životu, otkrit ću vam i zašto‘

Pete Davidson (28) od starlete je mlađi 13 godina, a unatoč svađi s njenim bivšim mužem Kanye Westom veza im je postala ozbiljna

Kim Kardashian i Pete Davidson na Met Gali

 Angela Weiss/Afp

- Ovo je najbolji seks u mom životu, dala je naslutiti Kim Kardashian dok je komentirala svoju vezu s komičarem Peteom Davidsonom u zadnjoj epizodi reality showa "The Kardashians". Iako inače zbog loših odnosa s bivšim suprugom, reperom Kanyeom Westom ne priča o novoj ljubavi, sada je otvorila dušu i otkrila neke detalje o svojoj vezi.

- Više ne trčim ni za čime, i to je dobar osjećaj. Na početku karijere ljudi trče za slavom, trče za novcem, srećom ili ljubavi. Ali ja sad to sve imam, rekla je Kim svojoj sestri Khloe u posljednjoj epizodi serije koja prati njihov život.

- Kad uđeš u četrdesete seks postane bolji nego ikad, i nema ništa loše u tome, da želiš da seks bude dobar, dodala je.

Kim je od Petea Davidsona (28) starija 13 godina, a prohodali su listopadu prošle godine nakon što su zajedno snimili epizodu showa Saturday Night Live. To joj je bila prva veza nakon službenog razvoda od Westa u veljači iste godine.

Nakon toga odlučila je promijeniti život.

- Jest ću zdravije, vježbat ću, pazit ću samo na sebe. Više ću se zabavljati, biti više s djecom. Isključit ću telefon, neću reagirati na zlobne komentare na Instagramu, rekla je.

Također podijelila je i svoja razmišljanja o budućnosti veze s Davidsonom. A to uključuje i zajednički život. Iako je spomenula da je u početku s njim prohodala jer joj je falilo seksa, sada se stvar uozbiljila.

Kim trenutno stanuje na zapadnoj obali u svojoj prostranoj vili u Calabasasu u Kaliforniji, dok Pete živi u New Yorku. No, s obzirom na to da je njegov osmogodišnji angažman u Saturday Night Liveu nedavno došao kraju, komičar se može preseliti na Zapadnu obalu.

'Njihov odnos nastavlja rasti. Vrlo su sigurni u svoju vezu i razgovaraju o budućim planovima i zajedničkom useljavanju, rekao je izvor blizak paru.

Osim razgovora o važnim prekretnicama u njihovom odnosu, doznalo se da Kim i Pete planiraju zajedničko ljeto sa djecom koju Kim dijeli s bivšim suprugom Kanyeom Westom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 20:15