FEKALNI ANTIAGING

Kim Kardashian: ‘Da, jela bih g...a svaki dan da bih izgledala mlađe. Ali samo zalogaj‘

Reality kraljica objasnila je u novom intervjuu što je mislila početkom srpnja govoreći na što je sve spremna u borbi protiv godina

Kim je gledala Gaultierovu reviju u Parizu

 Goff Photos/Profimedia

Kim Kardashian ne boji se posuditi Merlinkinu haljinu i izložiti se bijesu zgroženih muzealaca, ne srami se plakati pred kamerama zbog bivšeg supruga, a ponajmanje isprobati nešto drugačije ako misli da će joj to pomoći da izgleda bolje i mlađe. Niti se boji to priznati. Nakon što je početkom lipnja u razgovoru za New York Times polušaljivo-poluozbiljno rekla da bi "jela govna svaki dan" kada bi to pomagalo u borbi s godinama, kraljica reality svijeta, poduzetnica i model, buduća pravnica i majka četvero djece, sada je detaljno obrazložila što je mislila kada je govorila o antiaging-dreku.

image

Kim Kardashian na Met Gali u haljini Marilyn Monroe

Angela Weiss/Afp

- Malo sam se šalila - rekla je Kim za magazin Allure - Ali kad razmislim, i dalje mogu reći da bih vjerojatno jela "kakicu" da mi netko obeća: "Ako svaki dan pojedeš ovu zdjelicu dreka, izgledat ćeš mlađe!".

Ovaj je put bila mnogo preciznija u određivanju granice koju, ipak, ne bi prešla.

- Možda samo zalogaj - rekla je - Mislim da ne bih mogla pojesti cijelu zdjelu.

Ipak, u ozbiljnijem tonu, najvažnija Kardashianka izjavila je u intervjuu da su, kad su njezina razmišljanja o starenju u pitanju, stvari savršeno jasne.

image

Kim je gledala Gaultierovu reviju u Parizu

Goff Photos/Profimedia

- Naravno da sam potpuno svjesna razlike između nezdravih stavova o starenju i onoga što je normalno i prihvatljivo u borbi s godinama - objasnila je Kim - Imam 41 godinu. Uvijek želim izgledati primjereno. No, dođe trenutak kada pretjeraš, kada je svega previše, preusko je i imaš previše šminke. Nema goreg.

Ona je nedavno, uz postojeći posao s donjim rubljem i brendom Skims, pokrenula i vlastitu liniju kozmetike SKKN za njegu kože. A nikad nije krila da je spremna otići korak dalje kada je u pitanju izgled.

- Jako mi je stalo do toga da izgledam dobro. Vjerojatno je meni stalo do toga više nego 90 posto ljudi na ovom planetu. Nije lako to postići kada si mama i iscrpljena si na kraju dana ili kad moraš učiti. A sve to sam ja i sve to radim. Tretmane za ljepotu radim obično kasno navečer. Nakon što svi odu u krevet, recimo, radim laserske tretmane.

Ipak, Kim, koja je ovog tjedna bila jedna od zvijezda Balenciagine modne revije u Parizu i podijelila kritičare u ocjenama njezinih manekenskih vještina, kaže da nije u stalnoj potrazi za načinima da popravi sve što život nosi.

image

Kim Kardashian u kampanji za novu Balenciaginu kolekciju. Ovog tjedna nosila je njihovu reviju uParizu

Balenciaga Via Bestimage/Bestimage/Profimedia

- Ne težim nikakvom savršenstvu, tu sam sasvim mirna. Prije nisam bila takva - pojasnila je i dodala - Mrzim svoje ruke, recimo. Naborane su i odvratne. Ali to je život. Promijenila sam toliko pelena ovim rukama, mazila svoju djecu njima. U redu sam.

Naravno, ona će i dalje težiti savršenstvu i truditi se održati ljepotu, no ne pod svaku cijenu.

- Dođete do točke u kojoj mislite: "U redu, moje zdravlje je važnije od svega drugog" - rekla je Kim u Allureu.

Bitno je da žena ipak zna gdje je granica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:15