ZGROZIO JAVNOST

Kim je kritizirao zbog preseksi odjeće, a sad objavljuje fotografije gole supruge: ‘Licemjerno, tužno i odvratno!‘

Taj lik nema nimalo poštovanja prema svojoj ženi, komentirali su mnogi nakon što je Kanye West još jednom ponizio Biancu Censori

Bianca Censori

 INSTAGRAM

Kontroverzni reper Kanye "Ye" West (46) na društvenim mrežama objavio je niz skandaloznih fotografija na kojima njegova supruga Bianca Censori (29) pozira gotovo gola. Bujna Australka u jednodijelnom tanga kostimu, crnim čizmama do koljena i s bizarnom maskom od lateksa preko cijeloga lica pokazala je obline, dok je okrenuta prema kuhinjskom pultu pripremala hranu.

Mnogi fanovi Kanyeov potez proglasili su licemjernim, podsjećajući kako je upravo on svoju bivšu suprugu, reality zvijezdu Kim Kardashian (43), svojedobno kritizirao jer se, prema njegovu mišljenju, "odijeva previše seksi".

- Vjerojatno će biti jako ponosan kad neki muškarac isto ovo bude radio s njegovim kćerima North ili Chicago! Ovo je zbilja tužno i odvratno, taj lik nema nimalo poštovanja prema svojoj ženi - komentirali su korisnici društvenih mreža.

A prije ove skandalozne objave, astrologinja i vidovnjakinja Inbaal Honigman za The Mirror je izjavila kako West i Censori, koji su se vjenčali u prosincu 2022., imaju "strastven brak bez emocija". Par se u javnosti često pojavljuje u prilično opscenim i sablažnjivim situacijama, nerijetko izgledajući potpuno očarano, unatoč tvrdnjama da stvari među njima nisu uvijek baš tako ružičaste.

Samo ove godine supružnici su viđeni u nekoliko navrata, a Bianca je svaki put nosila provokativnu odjeću.

Honigman je, čitajući tarot karte za par, zaključila kako australska ljepotica "uživa u luksuznom životu i fokusirana je na sebe te prilike koje joj ovaj život pruža".

"Ova nezavisna karta u tarotu znači da Bianca može slobodno donositi vlastite odluke, ali i da će ostati u ovoj vezi, kao da je riječ o poslovnom dogovoru", objasnila je.

image

Bianca Censori i Kanye West

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Za Kanyea je, pak, rekla sljedeće: ""Sve dok njegova vrijednost raste, on je sretan. Klikovi na društvenim mrežama, pojavljivanja u noćnim klubovima, reper cijeni svako javno priznanje. On je itekako svjestan da mu ova prekrasna mlada dama koju ima kraj sebe može pomoći i učiniti mu brend još prepoznatljivijim - to je ono što Kanye voli".

"Sve dok imaju što raditi zajedno, bit će zajedno", dodala je pa čitanje završila riječima: "Ovdje nema romantike, ali ima strasti. Veza postoji, ali emocije u ovom braku nisu prisutne".

image

Bianca Censori i Kanye West

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia
image

Bianca Censori

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia
image

Kanye West i Bianca Censori

Backgrid/mega/The Mega Agency/Profimedia/Backgrid/mega/the Mega Agency/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:08