NOVI SKANDAL

Khloe Kardashian opet u suzama! Bivši dečko ju prevario na zabavi dok su još bili zajedno, cura je trudna

Tristan i Maralee bili su intimni na luksuznoj proslavi 30. rođendana košarkaške zvijezde u Houstonu, koja se zbila u ožujku.

Khloe Kardashian i Tristan Thompson

 Wcp,4cnrs/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Igrač Sacramento Kingsa i bivši dečko Khloe Kardashian, čija je košarkaška karijera na zalasku, opet će postati otac.

Treća prinova smiješi se košarkašu Tristanu Thompsonu, a ovaj put majka budućeg djeteta je osobna trenerica Maralee Nichols (31). Daily Mail doznaje, na temelju uvida u sudskih dokumente, da trenerica iz Houstona tuži košarkašku zvijezdu i traži alimentaciju.

Snimljena je u poodmakloj trudnoći na ulicama Los Angelesa, a termin poroda je 3. prosinca. Prema sudskim dokumentima, Tristan i Maralee bili su intimni na luksuznoj proslavi 30. rođendana košarkaške zvijezde u Houstonu, koja se zbila u ožujku. Zanimljivo je da je u to vrijeme kanadski košarkaš još uvijek je bio u vezi s Khloe (37), pripadnicom klana Kardashian, s kojom ima kćerkicu True. Cijela njezina obitelj bila je na toj zabavi.

Thompson također ima četverogodišnjeg sina, Princea Thompsona, koju je dobio u vezi s manekenkom Jordan Craig.

Sudski dokumenti otkrivaju da je Thompson priznao da je imao seksualne odnose s Nichols nekoliko puta isključivo te noći nakon rođendanske zabave, no negira da su se družili prije ili poslije zabave.

Odvjetnici osobne trenerice međutim tvrde da je njihova afera počela najmanje pet mjeseci prije proslave, ističući da je Nichols putovala u Kaliforniju nekoliko puta zbog Thompsona, ali i nakon što je ostala trudna.

Khloe Kardashian iznenada je prekinula vezu s košarkašem u srpnju ove godine nakon što je Daily Mail objavio fotografije Thompsona kako ulazi u hotelsku sobu s tri djevojke nakon lude zabave na Beverly Hillsu.

U povratničkoj emisiji ‘Keeping Up With The Kardashians‘ Khloe je otvoreno o progovorila o vezi s Thompsonom rekavši kako se on silno trudio da ponovno osvoji njezino povjerenje te da je svjesna da je on puno napredovao, ali dala naslutiti da mu ne može u potpunosti vjerovati.

image

Khloe Kardashian i Tristan Thompson

Ixola/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Daily Mail pak doznaje da je Nichols bila trudna s Thompsonom u srpnju te da je već tada tražila alimentaciju.

Veza Khloe i Tristana od samog početka bila je puna skandala zahvaljujući njegovim prevarama. Tristan je prvi puta postao otac na samom početku veze, a sina mu je rodila bivša djevojka Jordan Craig.

Tristan i Khloe objavili su svoju vezu u rujnu 2016. godina, a ona se zbog njega preselila i u Cleveland. Malena True rodila se 12. travnja 2018. godine, a dva dana prije poroda pojavile su se fotografije Tristanova intimnog druženja s nepoznatom ženom u noćnom klubu. Kasnije su procurile još neke fotografije koje su svjedočile o njegovim mnogobrojnim aferama.

U veljači 2019. Tristan je uhvaćen kako ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine sestre Kylie Jenner, što je uzrokovalo prekid prijateljstva i ekskomunikaciju iz šireg kruga prijatelja Kardashianki.

Khloe se unatoč svemu trudila održati prijateljski odnos s Tristan zbog njihove kćeri, a često se mogu vidjeti u zajedničkim aktivnostima s kćerkicom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:40