SLAVNI GLUMAC

Kevin iz kultnog filma ‘Sam u kući‘ postao otac, sinu dao ime po tragično preminuloj sestri

Glumčeva sestra podlegla je teškim ozljedama nakon što je 2008. zakoračila pred vozilo u pokretu ispred jednog kafića u Los Angelesu
Brenda Song i Macaulay Culkin
 Hollywood To You/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Macaulay Culkin (40) i Brenda Song (33) dobili su prvo dijete, a glumac je sinu dao ime po svojoj pokojnoj sestri koja je preminula nakon tragične prometne nesreće. Prema pisanju Esquirea, dječak Dakota rođen je u Los Angelesu 5. travnja, a junak hit filma "Sam u kući" presretan je zbog prinove u obitelji.

Glumčeva sestra podlegla je teškim ozljedama nakon što je 2008. godine zakoračila pred vozilo u pokretu ispred jednog kafića u Los Angelesu. Nakon nesreće nije bilo kriminalističkog istraživanja jer je utvrđeno da vozač nije bio pijan i vozio je po propisima, a unesrećenoj Dakoti pokušao je i pružiti prvu pomoć.

Inače, Culkin je Brendu upoznao na snimanju filma "Changeland" 2017. Par je vijest o glumičinoj trudnoći držao u tajnosti sve do rođenja djeteta.

- Ne možeš biti u njegovoj blizini i ne biti sretan! Ljudi ne shvaćaju koliko je Macaulay nevjerojatno drag i odan, drag te pametan - izjavila je svojedobno Song o partneru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:52