SUKOB SA SCOTTOM

Kendall odbrusila slavnoj sestri: ‘Bila sam u dovoljno toksičnih veza, ne treba mi još i tvoja‘

26-godišnja manekenka imala je niz istaknutih dečkiju, a sada je dala naslutiti da su neke bile toksične

Kendall Jenner, 'The Kardashians'

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Kendall Jenner u posljednjoj epizodi 'The Kardashians' dala je naslutiti svoje "toksične veze" iz prošlosti. Od Harryja Stylesa do A$AP Rockyja i niza košarkaša, 26-godišnja manekenka imala je niz istaknutih dečkiju, ali nije prihvatila javni život na isti način kao što je to činila njezina slavna obitelj. Kendall Jenner pokušala je zadržati svoj ljubavni život podalje od očiju javnosti, ali je povezivana s nizom istaknutih muškaraca prije njezine veze s NBA zvijezdom, Devinom Bookerom. Zajedno su gotovo dvije godine, ali su se trudili da svoju vezu drže daleko od očiju javnosti.

U najnovijoj epizodi 'The Kardashians', Kendall je dala uvid u svoju ljubavnu prošlost kada se uplela u svađu sa Scottom Disickom, bivšim partnerom njezine sestre Kourtney Kardashian. Obožavatelji Kardashiana gledali su Scotta kako se iz tjedna u tjedan žali da se osjeća izostavljenim. U posljednjoj epizodi Scott je viđen kako ispituje Kendall zašto nije pozvan na njezin rođendan, što je dovelo do eksplozivne svađe između para, a zbog koje je Kendall pobjegla. Zatim se odvezla do kuće svoje sestre Kourtney, gdje su se kamere uključile dok je 26-godišnjakinja objašnjavala što se dogodilo.

image

Scott Disick

Hulu/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Hulu/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

- Odmah se ponaša neprijateljski, na njezinoj rođendanskoj zabavi bili su Kourtney i Travis (Barker), ja bih isto htio doći, ali nije me pozvala, govorio je Scott.

Kendall je tada objasnila da je Scott pričao sam sa sobom dok se ona borila da dođe do riječi.

- Bila sam u dovoljno toksičnih veza u kojima bi netko to radio. Ne mogu to više podnijeti. Isključujem se iz ovog, rekla je Kendall.

Kendall je tada dodala da je 'on sebe žrtvovao.' "Bio je zločest prema svima, uključujući i mene. Nemam nikakvu zlu namjeru i volim ga, uvijek želim da je tu u blizini, ali ovo me jednostavno zateklo", dodala je Kendall, no zaljubljena Kourtney nije se mogla baviti svojim bivšim.

"Moja je glava trenutno na drugom planetu. Odjavljujem se iz ove drame", rekla je Kourtney koja uživa u ljubavi s novim zaručnikom Travisom Barkerom.

image

Kourtney Kardashian i Travis Barker

Angela Weiss/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:54