OBITELJSKA TRAKAVICA

Kći zatražila zabranu prilaska slavnome ocu - sud ju je odbio: Senfom mu ispisala ‘j*** se‘ na krevetu

Ova je priča uzburkala svijet showbusinessa nakon što se otkrilo da je velški srcolomac napustio suprugu nakon 14 godina braka

Ioan Gruffudd tijekom razgovora sa starijom kćeri

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kći tinejdžerica glumačkog para Ioana Gruffudda i Alice Evans izgubila je na sudu nakon što je zatražila zabranu prilaska svome ocu zbog navodnog obiteljskog nasilja. Sudac Višeg suda u Los Angelesu odbacio je zahtjev 13-godišnje Elle, a njezini roditelji bili su prisutni na sudu.

"Zahtjev maloljetnice za izricanje zabrane prilaska podnositelju zbog nasilja u obitelji ovime se odbacuje zbog prejudiciranja", glasila je sučeva odluka, prenosi Daily Mail.

Do ove je odluke došlo tri tjedna nakon što je odbijen i njezin zahtjev za civilnom zaštitom protiv Gruffuddove nove djevojke, glumice Biance Wallace, koja boluje od multiple skleroze.

image

Alice Evans i Ioan Gruffudd s djecom

Profimedia/

Gruffuddu je, tvrde njegovi prijatelji, ‘jako laknulo‘ zbog ove odluke suda. Dodali su i da mu je cijela ova situacija ‘prava noćna mora‘, ali je ‘sretan što se vidi određeni napredak‘ u cijeloj situaciji.

Ova je priča uzburkala svijet showbusinessa nakon što se otkrilo da je velški srcolomac napustio zvijezdu filma ‘102 Dalmatinca‘ nakon 14 godina braka. Prošlog mjeseca Gruffudd je na sudu podigao tužbu protiv Evans u kojoj tvrdi da je maltretirala njega i njegovu novu djevojku Biancu Wallace putem društvenih mreža te ga je optužila i oklevetala da je ‘zlostavljač djece‘.

image

Ioan Gruffudd i Bianca Wallace

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Evans je ranije navodno vrištala na njega ispred njegove kuće u Los Angelesu te ga je pred njegovom kćeri nazvala ‘je*** zlostavljačem‘ i ‘zlostavljačkim ku***‘. Optužila ga je i da joj je ‘oduzeo djecu‘ te ga nazvala ‘je*enom zlom pi***‘, a njegovu je majku nazvala ku*kom.

Sudu je također naveo da mu je Evans jednom prilikom rekla: "Reći ću svom odvjetniku da si me udario prošli tjedan. Bit će isto kao s Johnnyjem Deppom i Amber Heard. Neće dobro završiti za tebe."

image

Alice i Ella Gruffudd prilikom nedavne selidbe iz obiteljskog doma

/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Njegova kći Ella polila je mlijekom njegov i Wallaceičin krevet te je senfom ispisala ‘je*** se‘, a zatim je senfom poprskala i kuhinjski pult te podove. Zatražio je zabranu prilaska za Evans pa ga bivša supruga u sljedeće tri godine ne smije spominjati na društvenim mrežama.

Oboje bivših supružnika zatražilo je skrbništvo nad djecom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:58