KORAK DO TRAGEDIJE

KĆER SLAVNE GLUMICE OTKRILA UŽASNU TRAUMU Kako je preživjela frakturu lubanje svog dvomjesečnog sina: 'To su bila dva najtraumatičnija dana u životu'

 Instagram

Glumica Eva Amurri Martino otkrila je na svom blogu da je jednoj od dadilja njezin novorođeni sin ispao iz ruku i pao, pri čemu je zadobio frakturu lubanje. Na svu sreću beba se oporavila, no Eva je htjela podijeliti svoj emotivni šok.

Amurri Martino, inače kćer još slavnije glumice Susan Sarandon, nekoliko večeri prije Dana zahvalnosti na svojem je blogu opisala stravičnu situaciju koja joj se dogodila. Naime, dadilja je zaspala dok je držala tad mjesec i pol dana starog Majora u rukama, beba je pala i udarila glavom o pod. Udarac i vriska probudili su Amurri i njezinog muža Kylea Martina.

Majoru su u bolnici ustanovili napuklu lubanju i krvarenje u mozgu. ‘Reći da su mi to bila dva najtraumatičnija i najdepresivnija dana u životu ne bi bilo ni blizu istine. Ako ste pročitali moju objavu o tome zašto sam odabrala porod u kući, onda znate da imam (iracionalnu) fobiju od bolnica. Boraviti u jednoj dva dana i još u takvim uvjetima, bilo je gotovo nepodnošljivo, a da ne govorim koliko su zastrašujući i emotivni ti dani bili cijeloj mojoj obitelji’, rekla je.

Premda se Major oporavio i nije imao nikakvih ozlijeda mozga, Amurri je priznala da ju je shrvala krivnja. Djelomice je odgađala objavu ove priče jer se bojala osuda, piše Huffington Post.

‘Znam da će ovo pročitati mnogi i mnogi će reći da je nesreća bila moja krivnja. Da sam ja držala sina umjesto dadilje, to se nikad ne bi dogodilo. Da mi tako i treba jer ostavljam vlastito dijete nekome drugome na brigu. Da vam kažem nešto - krivnja koja me danima i tjednima ubijala u pojam bila je intenzivnija i štetnija od bilo čega što bih mogla poželjeti najgorim neprijateljima. Iako sam se pomirila s činjenicom da se ista stvar mogla bez problema dogoditi i meni, ipak me i dalje svakodnevno razdire ta misao’, rekla je.

Just A Coupla Moms. ☺ #HappilyEvaAfter #Honey #MomLife #Holiday (: @kylemartino)

A photo posted by HAPPILY EVA AFTER (@thehappilyeva) on

Glumica smatra da je i to neki oblik posttraumatskog stresa, možda vezan i uz postporođajnu depresiju, te je odlučila posjetiti psihijatra. Napomenula je da dadilja više ne radi kod njih, no više su puta razgovarale i s njihove strane nema zamjerki.

Svoje drugo dijete, Majora, rodila je polovicom listopada.

Thank you from the bottom of my heart to everyone who has reached out with words of comfort or to share their own stories the past 24 hours. It is so moving to know there are so many of you who are wishing our sweet boy well, and who are rooting us on as a family. I'd like to say one thing, which is that Parenthood is not a competition. Nobody gets an award at the end of all of it for doing it the best or most perfect way. All that matters is how we make our children feel, how we feel about them, and how we feel about ourselves as parents. To those who have expressed judgement, cruelty, and criticism of me, my choices, or my fragility during this time- I'm not going to justify myself to you. But I sincerely wish that 2017 brings you enough self love and confidence that you no longer feel the need to tear down another person during their darkest moment. Peace, please. Xx EAM

A photo posted by HAPPILY EVA AFTER (@thehappilyeva) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 04:54