REALITY ZVIJEZDA

Katie Price osvanula na platformi OnlyFans: ‘Neću biti droljasta, moje objave bit će ukusne i čedne‘

Zvijezda je kazala da joj se sviđa potpuna kontrola nad računom i objavama na platformi

Na promociji OnlyFans kanala, Katie se pojavila u redovničkoj odori s natpisom ”moje tijelo, moja pravila”

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia

Bivša britanska reality zvijezda i starleta Katie Price otvorila je račun na platformi OnlyFans, poznatom online alatu koji je dijelu seksualnih radnika pomogao preživjeti pandemiju.

Katie, koja je britanskoj javnosti najpoznatija po svojim skandalima, poput prometnih nesreća pod utjecajem alkohola i drugih opijata, tvrdi da "sa svojih četrdeset godina želi okuražiti druge žene da prihvate i budu ponosne na svoja tijela".

Rekla je da je na platformi najviše veseli kontrola nad sadržajem koji kani objavljivati. "Kod platformi poput ove najvažnija je kontrola. Predugo su me ljudi pokušavali kontrolirati. Vidjeli su me kao metu za zaradu novca", kazala je na konferenciji za medije britanska starleta i dodala da "neće objavljivati droljast sadržaj". Njezine objave, s obzirom na sadržaj na drugim kanalima na toj platformi, bit će "ukusne i čedne".

Britanski su se mediji stoga zapitali ima li smisla plaćati sadržaj starlete na toj platformi, ako na društvenim mrežama poput Instagrama mogu pronaći gotovo jednak sadržaj, kako je već istražio DailyMail.

No Katie, koja kaže kako je "rođena za ovo", inzistira na tome da će se pretplata na njezin kanal obožavateljima isplatiti.

Inače, mjesečna pretplata na njezin OnlyFans račun iznosti 11 funti, odnosno stotinjak kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 02:00