'NIKAKO JOJ NIJE DOBRO...'

KATE SE JEDVA NOSI S TRUDNOĆOM? Cijeli dvor šokirala mogućnost da neće moći sina voditi ni prvi dan u školu: 'Toliko jako je htjela biti tamo...'

 
 Kay Nietfeld / REUTERS

Tek što se Kensingtonska palača početkom tjedna službeno pohvalila da očekuju treću kraljevsku bebu, stigle su i vijesti o tome da se vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, nikako ne nosi dobro s trudnoćom.

Zbog navodnih jakih mučnina, koje je imala i dok je bila trudna s četverogodišnjim princom Georgeom i dvogodišnjom princezom Charlotte, morala je otkazati mnoga pojavljivanja u javnosti kako bi se mogla posvetiti zdravlju nadolazeće bebe i naravno sebe.

No, Daily Mail javlja da je navodno cijeli kraljevski dvor šokirala velika vjerojatnost da Kate neće moći princa Georgea otpratiti na njegov prvi dan škole, što je događaj kojem se javnost već odavno radovala.

Princ George, naime, plijeni pažnju gdje god se pojavi jer se mama Kate uvijek pobrine da bude u najprivlačnijim kombinacijama, a i sam je vedar i rado mahne fotoreporterima, na što ga potiču njegova majka i otac, vojvoda William. Najsimpatičniji je ipak kad se ponaša kao svako "normalno dijete", pa pospano negoduje jer mora biti na nekoj svečanoj prilici s roditeljima, zbog čega je uvijek nasmijavao svijet.

Prince George arrives at Tegel airport in Berlin, Germany, July 19, 2017. REUTERS/Fabrizio Bensch     TPX IMAGES OF THE DAY - RC1BD71E2090
Fabrizio Bensch / REUTERS

Georgea su roditelji u četvrtak trebali otpratiti u školu, što je događaj kojem se raduje i svaki "obični roditelj", no pojavile su se glasine da Kate ne smije riskirati zdravlje ili da joj pozli u javnosti.

Četverogodišnjeg i najstarijeg sina upisali su u školu St. Thomas u londonskom Batterseu, privatnoj školi koju se plaća.

Ranije je objavljeno da se vojvotkinja teško nosi s trudnoćom, a izvor za Daily Mail sad kaže da će "teško prisustvovati na sutrašnjem prvom danu škole" malog princa.

- Vojvotkinja je više nego išta htjela biti prisutna tamo, to je važan dan za njezinog sina. No ovaj tjedan je stvarno jako loše. -

Naime, dijagnosticirali su joj trudničku hiperemezu čiji su simptomi jako povraćanje koje dovodi do dehidracije i ketoze. Trudnica može naglo gubiti na tjelesnoj težini, a poremećaj treba shvatiti i više nego ozbiljno jer budućoj majci može oštetiti jetru ili uzrokovati rupturu jednjaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 04:55