FANOVI STRAHUJU

Kate Middleton objavila prve fotografije nakon operacije, ali su stare: Mnogi misle da se skriva njezino pravo stanje?

Kate je trenutačno pod nadzorom kraljevskih liječnika te dobiva njegu londonske klinike

Kate Middleton

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Princeza od Walesa, Kate Middleton, ponovno je privukla pozornost na sebe i svoje zdravstveno stanje nakon što je na službenom profilu nje i princa od Walesa objavljen niz fotografija snažnih žena. Sada obožavatelji kraljevske obitelji nagađaju da je zdravstveno stanje princeze nakon operacije abdomena gore nego što se mislilo.

Na X-u je nekoliko objava inspirativnih žena, ali riječ je o fotografijama snimljenim prije princezine operacije. Kako mediji prenose, Kate Middleton neće se izlagati javnosti do iza Uskrsa.

"Sretan Međunarodni dan žena! Slavimo utjecaj nevjerojatnih žena danas, i svaki dan. Ovo su samo neke od briljantnih žena koje su nas inspirirale u proteklih 12 mjeseci", napisano je u objavi koja prati fotografije žena poput Sarah Goldson, Emme Webb, Viteae Cowan, Biance Sakol, Jennifer i Emilie Clarck, doktorice Gubby Ayide, Wendy Simm i drugih.

Objave su zanimljive zato što možemo vidjeti princezu na fotografijama službenog profila prvi put od kraja prosinca. Među obožavateljima kraljevske obitelji šuška se da je princezino stanje gore od očekivanog jer od njezine operacije i povratka u Windsor nema nijedne recentne fotografije.

Podsjetimo, krajem siječnja Kate je napustila bolnicu i vratila se u Windsor. Princ William tada se privremeno povukao iz svoje kraljevske uloge kako bi mogao brinuti za nju i djecu. Kate je trenutačno pod nadzorom kraljevskih liječnika uz njegu londonske klinike, s posvećenim fizioterapeutima koji su pri ruci s personaliziranim planom i video pregledom kod kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:07