PRINCEZA OD WALESA

Kate Middleton izgledala je drugačije na zajedničkom okupljanju pred dvorcem: Jeste li primijetili promjenu?

Uz nju je bio njen suprug William, princ od Walesa te njegov brat princ Harry i njegova supruga Meghan Markle

Kate Middleton

 Pool/Zuma Press/Profimedia

Nova princeza od Walesa, Catherine Kate Middleton, pojavila se sa svojim suprugom, princem od Walesa, Williamom u Windsoru kako bi odala počast pokojnoj kraljici Elizabeti II. Pridružili su im se i princ Harry te njegova supruga Meghan Markle.

Kate se, naime, pojavila s vidno svijetlijim pramenovima kose koji se poprilično razlikuju od njenih prijašnjih, tamnosmeđih.

image

Kate Middleton

I-images/Eyevine/Profimedia

Odjenula je crnu haljinu koju je uparila s crnim štiklama dok su joj novi pramenovi raspušteno padali po njenim ramenima.

image

Kate Middleton

Action Press/Shutterstock Editorial/Profimedia

Poput nove princeze, vojvotkinja od Sussexa odjenula je crnu haljinu, a princ William i princ Harry nosili su klasična tamna odjela s kravatom.

Pojavljivanje ‘kraljevske četvorke‘ također je pokazalo jedinstvo između dva para nakon što se prethodno govorilo kako su u napetim odnosima. William je pozvao Sussexe da im se pridruže u javnom pojavljivanju, prema Buckinghamskoj palači, iako gotovo nitko nije očekivao da će se to dogoditi.

Nakon što su pogledali mnoštvo cvijeća, pisama i darova koji su bili ostavljeni ispred vrata kraljičina imanja u Windsoru, članovi obitelji pozdravili su mnoštvo ljudi koje su se okupilo kako bi iskazali počast kraljici.

- To je tako izvanredan povijesni trenutak, a također duboko osoban za obitelj, da biste se nadali i pomislili da će se svi članovi obitelji ujediniti i posebno podržati kralja. A možda se neke od tih rana mogu zaliječiti u tom procesu, rekao je izvor za People o njihovu zajedničkom pojavljivanju.

Nekoliko sati prije pojavljivanja, bivši princ od Walesa povijesno je imenovan kraljem Charlesom III., na ceremoniji u palači St. James u Londonu.

William je bio jedini član njegove obitelji koji je prisustvovao događaju.

Pogreb kraljice Elizabete II. održat će se 19. rujna u Westminsterskoj opatiji u središtu Londona, a očekuje se da će nazočiti svi članovi uže kraljevske obitelji, uključujući Williama, Kate, Harryja i Meghan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 19:16