OBITELJSKA DRAMA

Kaos u slavnoj obitelji: Mama Hadid tvrdi da ju je udario kćerin dečko, pjevač u šoku

Zayn Malik i slavna manekenka Gigi Hadid prekinuli su prije mjesec dana, a navodni incident dogodio se prošli tjedan
Yolanda i Gigi Hadid; Zayn Malik
 AFP

Bivša manekenka i zvijezda američkog reality TV showa "The Real Housewives of Beverly Hills", 57-godišnja Yolanda Hadid, tvrdi da ju je Zayn Malik (28), dečko njezine starije kćeri Gigi Hadid (26), udario, što ona zasad nije prijavila policiji, no o tome ozbiljno razmišlja, objavio je TMZ.

Incident se navodno dogodio prošli tjedan, a pjevač, koji se proslavio kao član boy benda One Direction, kategorički odbacuje njezine optužbe. Ne zna se što je izazvalo navodni napad, a Yolanda i Zayn dosad su se odlično slagali, pišu američki mediji.

- Odlučno poričem da sam udario Yolandu Hadid i zbog svoje kćeri odbijam iznositi bilo kakve daljnje pojedinosti o ovoj temi. Nadam se da će Yolanda preispitati svoje lažne optužbe i krenuti prema procesu liječenja ovih obiteljskih problema koji bi trebali ostati u privatnoj sferi - rekao je Malik za TMZ.

- Držim do svoje privatnosti i nisam htio da ovo procuri u javnost, ali u nastojanju da zaštitim taj (privatni) prostor svoje kćeri, pristao sam ne osporavati tvrdnje koje proizlaze iz svađe koju sam imao s jednim članom obitelji svoje partnerice... Ta osoba ušla je u naš dom prije nekoliko tjedana dok je Gigi bila odsutna.

Ovo je privatna stvar i takva je trebala i ostati, ali čini se kako smo podijeljeni oko toga... Unatoč mojim naporima da nas vratim u mirno obiteljsko okruženje koje će mi omogućiti da odgajam kćer onako kako ona i zaslužuje, ovo je, nažalost, ipak dospjelo u tisak - objavio je Zayn.

Podsjetimo, pjevač sa slavnom manekenkom Gigi ima jednogodišnju kćer Khai, no čini se kako je par prije nešto više od mjesec dana prekinuo šestogodišnju vezu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 06:14