BILI SU NERVOZNI

Kao da im nije dosta drame u stvarnom životu: ‘Charles i Camilla glumit će u slavnoj sapunici‘

Princ od Walesa i vojvotkinja od Cornwalla gostovat će u epizodi popularnih Eastendersa koja će se emitirati na televiziji 2.lipnja

Camilla, vojvotkinja od Cornwalla i prince Charles na setu

 Aaron Chown/POOL/AFP

Princ od Walesa i vojvotkinja od Cornwalla gostovat će u epizodi kultne britanske sapunice "EastEnders" kako bi i na taj način obilježili kraljičin platinasti jubilej.

Prema scenariju, piše BBC, Charles i Camilla pridružit će se stanovnicima Albert Squarea na uličnoj zabavi koja se održava u čast 70 godina kraljice Elizabete II. na prijestolju. Scene su snimili u ožujku kada su posjetili set sapunice i upoznali glumce. Epizoda bi trebala biti prikazana na BBC One 2. lipnja.

image

Kate Oates, Camilla, princ Charles i Chris Clenshaw

Aaron Chown/POOL/AFP

Gledatelji su već su vidjeli kako Mick Carter, kojeg glumi Danny Dyer, odlučuje organizirati jubilarnu zabavu za stanovnike trga, a kasnije će se zafrkavati da će joj nazočiti i neki vrlo posebni gosti. U jubilarnoj epizodi, uzvanici će ostati u šoku kada se pojavi kraljevski par. Charlesa i Camillu dočekat će Mick i Linda Carter, koju glumi Kellie Bright, te ih upoznati sa stanovnicima Walforda. Govoreći o susretu s Charlesom i Camillom, Bright je rekla da su bili nevjerojatno simpatični.

"Pomislila sam kako nikad prije nisu radili ništa slično. Nisu zapravo znali što mogu očekivati, vjerujem da su zbog toga bili nervozni jer ipak je to bilo van njihovih uobičajenih životnih normi. Zato se nadam da su uživali kao što smo mi uživali.", rekla je glumica.

image

Kate Oates, Camilla, princ Charles i Chris Clenshaw

Aaron Chown/POOL/AFP

Izvršni producent Chris Clenshaw rekao je da je ekipa serije "zaista počašćena" što su se Charles i Camilla pojavili u "jednoj od najposebnijih epizoda EastEndersa". Istaknuo je također kao su svi na setu bili iznimno uzbuđeni te da je to bio jedan poseban dan koji će ući u povijest "EastEndersa". Ovo nije prvi puta da je ekipa te sapunice koja se na BBC One emitira još od 1985. i ima skoro 6500 snimljenih epizoda imala čast za ovakvu vrstu posjeta. Tako je kraljica Elizabeta II. na setu "EastEndersa" 2001. godine posjetila kraljicu sapunica Barbaru Windsor, koja je u seriji glumila Peggy Mitchell.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:31