IZLUĐIVAO JU JE

Kanye West sam protiv svih: Usred parnice s Kim Kardashian napustila ga već četvrta odvjetnica

Reper želi sastaviti novi ugovor o skrbništvu nad djecom sa bivšom ženom, a odvjetnici redom odlaze i opisuju ga kao "nerazumnog"
 Pierre Perusseau/Bestimage/Profimedia/Pierre Perusseau/Bestimage/Profimedia

Kontroverzni reper Kanye West ostao je bez još jednog odvjetnika u brakorazvodnoj parnici s Kim Kardashian. Kako prenose strani mediji, Westa je sada napustila poznata odvjetnica Samantha Spector, već četvrta po redu koja s njim nije mogla izaći na kraj.

Prema dokumentima sa suda kojih se dokopao ET Spector, kao razloge odlaska navela je "nepopravljivi slom" u odnosu nje i klijenta. Između ostaloga navedeno je da je Spector reperu već dostavila zahtjev za "rastavom" te da je s njim otad komunicirala putem njegove nove odvjetnice Deborah Hong.

image
Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia/Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia

Izvor je za ET potvrdio da reper želi sklopiti novi službeni ugovor o skrbništvu za njega i njihovih četvero djece, osmogodišnju North, šestogodišnjega Sainta, četverogodišnju Chicago te trogodišnjega Psalma.

- Kanye je rekao svom odvjetniku da želi formalniji ugovor o skrbništvu s Kim. Dopušteno mu je da viđa djecu kada želi, u okviru razumnoga. Kanye smatra da ne dobiva dovoljno vremena sa svojom djecom i ako njegov odvjetnik ne uspije nešto riješiti s Kim, ići će na sud, govori izvor.

image
Mega/The Mega Agency/Profime/Mega/

Kardashian je prvi put podnijela zahtjev za razvod od Westa u veljači 2021., a reper se kroz svoje nastupe, objave na društvenim mrežama i pjesme od tada stalno obračunava s njom.

Tako je i u petak u svojoj novoj pjesmi s preminulim reperom XXXTentacionom ponovno komentirao vezu s Kim. Ranije je izazivao incidente zbog njenog novog dečka, komičara Petea Davidsona, do te mjere da je Kim molila da prestane jer se boji da će njegovi fanovi Davidsona premlatiti ili ubiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:47