DIVLJA KAO NIKADA

Kanye napao Kim i njenog dečka pa ostao bez djevojke: A onda ga je i na Super Bowlu dočekao hladan tuš

Bizarno ponašanje Kanyea Westa zbog Petea Davidsona dojadilo je i njegovim obožavateljima i novoj djevojci...

Kanye West i North West

 Steph Chambers/Getty Images/Profimedia

Bizarno ponašanje Ye-a, ranije poznatog kao Kanye West, nastavlja se. Na Instagramu je napao bivšu suprugu Kim Kardashian i njezina novog dečka Petea Davidsona.

Kako se romansa Kim Kardashian i Petea Davidsona zahuktava, bivši suprug Kanye očito se ne može pomiriti s činjenicom da je njegova bivša supruga pronašla sreću. U nedjelju je na svom Instagram profilu objavio fotografiju Petea i Kim kako hodaju zajedno i drže se za ruke, ali glave su im odrezane te se ne vide lica. Petea je nazvao pogrdnim imenom te dodao: "Pitam se hoće li Instagram ugasiti moj profil zbog omalovažavanja bivšeg dečka Hilary Clinton".

Kanye je zatim objavio fotografiju na kojoj Pete bez hlača pozira sa svojim prijateljem Machine Gun Kellyjem. Uz sliku je dodao tekst: "Ne, nikad nećete upoznati moju djecu".

Pete mu je na to uzvratio: "Kao muškarac nikad ne bih stao na put tvojoj djeci. To ti obećajem. Kako ćete vi odgajati svoju djecu, to je vaša stvar, a ne moja. Nadam se da ću ih (jednog) dana upoznati i da ćemo svi biti prijatelji".

Reper je kasnije objavio svoju fotografiju na kojoj pozira kao 'talac'. U ruci drži papir s datumom kako bi dokazao da njegov profil nije hakiran te je o tome obavijestio svojih 51,2 milijuna pratitelja na društvenim mrežama.

Kanye i u novoj pjesmi spominje Petea: "Bog me spasio od sudara, samo da mogu pobijediti Petea Davidsona", što pokazuje koliko je Kanye razočaran jer je njegova bivša ljubav okrenula novu stranicu u životu.

Kim je od Kanyea zatražila razvod zbog njegova 'nepodnošljivog' i skandaloznog ponašanja, a u posljednje vrijeme se čini da je to isto ponašanje ponovno eskaliralo.

Nakon cijele drame, Kanye se pojavio na Super Bowlu s kćeri North i sinom Saintom. Kad su ga kamere snimile i prikazale na velikom ekranu, stadionom su se prolomili zvižduci neodobravanja. Nosio je crnu masku koja mu je prekrivala čitavo lice, a publika na stadionu je zviždala, no reper je to ignorirao.

Ali izgleda da je Kanye narušio i svoju ljubavnu romansu jer je njegova djevojka Julia Fox navodno prekinula s njim, sudeći po njezinoj posljednjoj aktivnosti na društvenim mrežama, a par danima nije viđen zajedno. Julia je 'lajkala' objavu Kanyeove bivše supruge Kim Kardashian u nedjelju, nakon što je izbrisala sve fotografije s reperom, a 'lajk' je došao nakon što je on podijelio niz objava na Instagramu u kojima je izjavio: 'Volio bih da je moja žena uz mene' i čeznuo za ponovnim okupljanjem svoje obitelji.

image

Kanye West i Julia Fox

Perusseau - Da Silva/Bestimage/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:01