BIZARNA OSVETA REPERA

Kanye ima novu djevojku, fanovi zgroženi: ‘Jezivo, pa ova izgleda kao jeftini klon Kim Kardashian‘

Chaney Jones je 24- godišnja influencerica koja Kim kopira izgledom ali i modnim odabirima i poznama na Instagramu

Chaney Jones fotografi su uhvatili na plaži u Miamiju

 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Kanye West ne prestaje s baražnom vatrom na Kim Kardashian. Nakon što je plakao, molio, vrijeđao, prijetio i izvodio neviđene drame posljednjih mjeseci u nadi da će se njih dvoje pomiriti, pa čak napadao i njenog novog dečka, komičara Petea Davidsona, poznati američki reper sada se odlučio na novu taktiku.

Naime, nova djevojka mu je Chaney Jones, 24- godišnja američka influencerica koja toliko sliči na Kim Kardashian, da ju mediji već prozivaju njenim klonom. Očito na taj očajnički način pokušava učiniti Kim ljubomornom.

image

Modnim odabirom, frizuom ali i oblinama Chaney kao da namjerno kopira Kim Kardashian

Mega/The Mega Agency/Profimedia

Sve više fanova i medija Kanyea zbog toga naziva jezivim i proziva ga za maltretiranje bivše supruge. Do nove eskalacije došlo je nakon što je u ponedjeljak na pozornici u Los Angelesu izvodio pjesme sa svojeg novog albuma Donde 2, pa iz bijesa zbog tehničkih problema bacao mikrofon po podu. Zabavu nakon propalog nastupa napustio je upravo u pratnji Chaney Jones koja svoje kopiranje Kim Kardashian na društvenim mrežama pokušava pretvoriti u unosni biznis. Na Instagramu ima 155 tisuća fanova, na TikToku dodatnih 60 tisuća, a Kim kopira izgledom, ali i modnim odabirima.

image

Kanye je s "kloniranom Kim" napustio zabavu u ponedjeljak u Los Angelesu

Mega/The Mega Agency/Profimedia

Fanovi su odmah primijetili da je primjerice Chaneyin bijeli kožni kombinezon koji je nosila na događaju 22. veljače podsjećao je na crveni kožni kombinezon koji je Kim odjenula za zabavu u Georgiji prošle godine. U to vrijeme Kim je još uvijek bila u dobrim odnosima sa svojim bivšim suprugom, ali stvari su se otad drastično promijenile.

Za razliku od Kanyeove posljednje djevojke, Julie Fox, Chaney nije puno rekla o njihovoj novoj vezi, ali zasad su primijećeni zajedno u LA-u i u Miamiju.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Kim koja je prisustvovala njegovom posljednjem albumu u znaku podrške, trenutno je u Milanu na tjednu mode. Nedavno je prestala pratiti Kanyea na Instagramu nakon što je objavila nekoliko problematičnih postova o njihovim problemima nakon razlaza, uključujući i agresivne privatne poruke.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Jedna od stvari koju je Kanye zamjerio Kim je što je dozvolila da kćer North ima vlastiti TikTok profil. Napao je bivšu suprugu da joj je to dozvolila protiv njegove volje, a ona je odgovorila kako je ona ta koja profil kontrolira i poduzima sve da North bude sigurna na društvenim mrežama.

image

Kim Kardashian je trenutno u Milanu na Tjednu mode

Pepa/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Nosi sukob imali su kad je Pete Davidson poslao poruku Kanyeu i napisao da ne želi svađu te da se neće miješati u njegov odnos s djecom. Kanye je tada Davidsona vrijeđao do te mjere da je Kim morala javno objaviti da se boji za Davidsonovu sigurnost jer bi ga mogli pretući Kanyeovi fanovi.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson

Elder Ordonez/Splashnews.com/Splash/Profimedia

Reakcija na novu Kanyeovu djevojku od strane klana Kardashian još nema. Kim se i dalje drži taktike da ne ulazi u javnu svađu s bivšim suprugom kako ga ne bi potaknula na novu agresiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 16:03