PET DRŽAVA U TRI TJEDNA

Kakva korona! Madonna povela 36 godina mlađeg frajera na putovanje života!

Madonna i Ahlamalik Williams

Kraljica popa, 62-godišnja Madonna posjetila je u posljednja tri tjedna čak pet država pri čemu je preletjela gotovo 19 tisuća kilometara unatoč svim zabranama koje su na snazi zbog koronavirusa.

Krenula je iz Los Angelesa do Londona, pa onda u Malawi u Keniji. u stopu ju je pratio njezin dečko, američki plesač i koreograf Ahlamalik Williams (26).



Na Badnju večer, Madonna, Williams i njezino četvero posvojene djece - David Banda (15), Mercy James (14), te osmogodišnje blizanke Estere i Stella uputili su se iz Los Angelesa prema Londonu.

Tamo im se pridružio Madonnin najstariji sin Rocco (20), njezino jedino dijete iz braka s britanskim redateljem Guyem Ritchiejem.

Krajem prosinca obitelj je krenula prema Malawiju u kojem je Madonna posvojila svo četvero djece, a na putu su stali u Egiptu.
Vjeruje se kako je s njima bio i njezin osobni fotograf Ricardo Gomes koji je lovio njihove zajedničke obiteljske trenutke na odmoru.


U Malawiju su proveli tjedan dana i pritom upoznali predsjednika Lazarusa Chakwera, družili se s mještanima i posjetili bolnicu koju je osnovala pjevačica.



U srijedu su se zaputili u Keniju na safari, a jučer je Madonna objavila na Instagramu video koji prikazuje nju i njezinog mlađahnog dečka sa plemenom Pokot tribe na zapadu Kenije.



Izvori bliski Madonni kazali su za Sun kako se cijela obitelj prethodno testirala na Covid-19.

Pjevačica koja je 'teška' 853 milijuna američkih dolara letjela je do Londona pa do Afrike privatnim avionom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:15