GODINE SU SAMO BROJ

Kakva bomba! Legendarna manekenka (54) objavila vruće fotke u crnoj čipki i halterima

Djevojka s naslovnice Voguea postala je poznata u kasnim 1980-ima i 1990-ima, postavši jedna od najpopularnijih manekenki

Helena Christensen

 Coco De Mer/mega/The Mega Agency/Profimedia

Jedna od najpopularnijih manekenki tijekom 90-ih godina prošlog stoljeća, Helena Christensen, danas ima 53 godine i dokazuje da su godine samo broj.

Helena je izgledala senzacionalno u čipkastom donjem rublju dok je pozirala za novu kampanju, koja želi istražiti ‘snagu ženske forme i sav užitak koji ide uz to‘. Slavna ljepotica malo je toga prepustila mašti u seksi crnom, čipkastom donjem rublju s halterima i samostojećim čarapama, a zavodljivo izdanje dodatno je upotpunila crnim cipelama na visoku petu.

Ovo je druga godina zaredom da Helena prednjači u kampanji koja, kako navode, ima za cilj ‘razviti koncept ženskog pogleda i razmotriti kako kolektiv ženskih ikona može stvoriti novu perspektivu.‘

Unatoč svojoj utegnutoj figuri čak i dok ponosno korača prema 60-toj, Christensen je nedavno izjavila za The Telegraph da se "nijedna žena ne osjeća samopouzdano u svom tijelu cijelo vrijeme", dodajući da je "dobra stvar kod starenja to što čovjek spozna da je svatko jednako nesiguran oko svega u životu."

Djevojka s naslovnice Voguea postala je poznata u kasnim 1980-ima i 1990-ima, postavši jedna od najpopularnijih manekenki svog vremena. Njezina glavna uloga u glazbenom spotu za hit pjesmu ‘Wicked Game‘ Chrisa Isaaka i danas se pamti, a ušla je u top 10 najseksi videa svih vremena na MTV-jevoj listi. Stoga ni ne čudi što je Helena ubrzo dobila hordu obožavatelja diljem svijeta.

Koliko je bila voljena i cijenjena u svijetu modelinga možda najbolje govori podatak da je do 1996. Frank DeCaro iz New York Timesa nju i njezine kolegice Cindy Crawford, Christy Turlington, Claudiu Schiffer, Naomi Campbell, Lindu Evangelistu i Elle Macpherson u jednom članku nazvao ‘Sedam veličanstvenih‘.

I nakon što je puna tri desetljeća krasila brojne naslovnice modnih magazina, lijepa Helena postala je i sama fotografkinja. Njezin rad mogao se vidjeti u prestižnim časopisima, poput Ellea, Marie Claire i Nylona.

Ljubavni život također joj je bio zanimljiv. Hodala je s nekoliko važnih osoba, uključujući zvijezdu ‘The Walking Deada‘, Normana Reedusa, s kojim je bila od 1998. do 2003. godine. Dobili su sina Mingusa Reedusa koji danas ima 22 godine. Također su je romantično povezivali uz pjevača INXS-a Michaela Hutchencea i to u razdoblju od 1991. do 1995.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 08:27