OSKUDNO IZDANJE

Kakva bomba! Legendarna manekenka (52) objavila vruće fotografije iz kupaonice...

U kupaonici danska manekenska zvijezda sjedi na rubu kade u minimalističkom čipkanom grudnjaku i tangama izazovno grizući usne
Helena Christensen
 Profimedia

Unatoč činjenici da su joj 52 godine, Helena Christensen još uvijek je jedna od najkarizmatičnijih supermodela svijeta, ali i fotografkinja i modna ikona. Stoga ne čudi što je upravo ona odabrana kao glavna zvijezda nove kampanje luksuznog brenda donjeg rublja Coco de Mer's Icons.

Brend, inače poznat pod imenom "dom užitka" ekskluzivno se udružio s Christensen, kao svojom novom muzom, a rublje koje slavni supermodel nosi itekako je izazovno i seksepilno.

image
Coco De Mer Via The Grosby Group/Grosby Group/Profimedia

A osim što je postala zaštitno lice brenda, Christensen se iskazala i kao umjetnička direktorica, te je samu sebe fotografirala u najizazovnijim modelima nove kolekcije u intimi svog njujorškog doma te uistinu dočarala "ultimativni ženski pogled".

Na fotografijama Helena pozira u kupaonici i spavaćoj sobi u prilično oskudnom izdanju.

U kupaonici danska manekenska zvijezda sjedi na rubu kade u minimalističkom čipkanom grudnjaku i tangama izazovno grizući usne dok joj raspuštena kosa pada po ramenima. Na nekim fotografijama izazovno je rublje upotpunila i žarkocrvenim ružem, na nekima pak sjedi u senzualnoj pozi na podu gledajući u kišom okupani grad, a rublje koje nosi ističe sve njezine atribute, a neke su slike i prilično eksplicitne.

image
Coco De Mer Via The Grosby Group/Grosby Group/Profimedia
Manekenska karijera Helene Christensen krenula je kad je 1986. osvojila titulu Miss Universe Danske, a vrhunac je doživjela tijekom 1990-ih, uz slavne kolegice poput Linde Evangeliste, Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle Macpherson i Claudie Schiffer.

Od kad je postala dijelom modne industrije iskazala se i kao dizajnerica, ali i cijenjena fotografkinja, a bila je i jedna od osnivačica magazina Nylon koji je izlazio od 1999. do 2017.

Slavna brineta koja s bivšim partnerom Normanom Reedusom ima 21-godišnjeg sina Mingusa podijelila je prije par godina neke od svojih tajni kako održava savršenu liniju. Između ostalog je kazala kako voli plivati u rijekama, jezerima i oceanima.

"Mislim da se bitno protresti i odraditi što više različitih oblika treninga, ali i uključiti prirodu u sve to. Plivajte u oceanu, plivajte u rijekama, plivajte u jezerima. Planinarite, hodajte, cijepajte drva, to je najbolji način vježbe, jer ne odaje osjećaj kao da vježbate. Daje vam osjećaj da ste živi", naglasila je Christensen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 05:17