KONKURENCIJA LETU 3

Kakav doček za kralja Charlesa! Momci u kostimima od lateksa i s upečatljivom šminkom otpjevali mu ‘Krv i sjaj‘

‘On je skroman, prizeman i prijateljski nastrojen čovjek. Poželio nam je puno sreće u Liverpoolu‘, rekao je pjevač benda Lord Of The Lost

Kralj Charles III. i njemački bend Lord of the Lost

 Adrian Dennis/AFP

Tijekom posjeta Hamburgu, britanski kralj Charles III. (74) i njegova supruga Camilla (75) na prijemu u britanskom veleposlanstvu ugostili su 1000 uzvanika te ih počastili ukusnim zalogajčićima, pićem i glazbom.

A na zahtjev britanskog veleposlanstva na svečanom druženju nastupio je hamburški dark rock bend Lord Of The Lost, koji će u svibnju predstavljati Njemačku na Eurosongu u Liverpoolu. Izveli su četiri pjesme, uključujući i "Blood & Glitter", s kojom se i natječu za najbolju pjesmu Europe.

image

Kralj Charles III. i njemački bend Lord of the Lost

Jonas Walzberg/Dpa Picture-alliance Via AFP
image

Kralj Charles III. i njemački bend Lord of the Lost

Adrian Dennis/AFP

Momci iz benda na prijem su došli u punoj scenskoj opremi, u crveno-zlatnim kostimima od lateksa, s puno nakita i upečatljivom šminkom, prenosi Bild.de.

- Upoznavanje s kraljem Charlesom bilo je jako lijepo iskustvo. On je skroman, prizeman i prijateljski nastrojen čovjek. Poželio nam je puno sreće u Liverpoolu i sad smo još više uzbuđeni što se možemo natjecati za Njemačku na Eurosongu - rekao je pjevač Chris Harms (43), koji je kralju za uspomenu darovao ploču njegova benda Lord Of The Lost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 15:54