PROCURILA SNIMKA

Justin Trudeau na meti kritika zbog showa u predvorju hotela: ‘Gdje ti je pristojnost?!‘

Veselo druženje dogodilo se u subotu navečer u predvorju hotela, priopćili su iz njegova ureda

Justin Trudeau pjeva Bohemian Rhapsody

 Screenshot YouTube

Video kanadskog premijera Justina Trudeaua kako pjeva ‘Bohemian Rhapsody‘ samo nekoliko dana prije sprovoda britanske kraljice Elizabete II. izazvao je lavinu reakcija u javnosti. Na društvenim mrežama odmah se pokrenula rasprava, a neki su ga pošteno iskritizirali zbog nedostatka pristojnosti.

U videu koji kruži društvenim mrežama, Trudeaua se može vidjeti kako stoji nad klavirom i pjeva stihove "easy come, easy go, little high, little low. Any way the wind blows", iz hit pjesme britanskog rock benda Queen.

Veselo druženje dogodilo se u subotu navečer u predvorju hotela, priopćili su iz njegova ureda. Pridružili su mu se i drugi članovi kanadske delegacije, uključujući i Gregoryja Charlesa koji je svirao glasovir.

No, to se nije svidjelo nekim korisnicima društvenih mreža.

"Mislim da je mogao odabrati bolju pjesmu od te", komentirao je kanadski političar Charlie Angus na Twitteru koji je već ranije imao problema s Trudeauom.

"Premijer ne mora biti o koroti i deset dana oplakivati kraljicu. On ima pravo malo se podružiti", rekao je Jonathan Malloy, profesor političkih znanosti na Sveučilištu Carleton, koji je stao u njegovu obranu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:43