PRAVI PRIJATELJI

Julia Roberts potvrdila dugogodišnja šuškanja: ‘Istina je, platili su za moje rođenje...‘

Slavna glumica objasnila je da su King i njegova supruga Coretta Scott King preuzeli bolničke troškove jer njezini roditelji nisu imali novca

Julia Roberts

 Niklas Halle‘n/Afp

Napokon su potvrđena šuškanja oko toga da su Martin Luther King Jr. i Coretta Scott King platili bolnički račun za rođenje slavne glumice Julije Roberts. Julia je sada objasnila kako je započelo prijateljstvo između dviju obitelji, a na sve je to ukazala Zara Rahim objavom na Twitteru povodom Julijina rođendana.

Sve je počelo nedavno kada je jedan od korisnika Twittera podijelio video kompilaciju o Juliji Roberts u kojoj je napisao upravo to da je Martin Luther King Jr. platio za njezino rođenje te da to javnosti nije poznato. Nekoliko dana kasnije, 28. listopada, na 55. rođendan slavne glumice, Zara Rahim objavila je na Twitteru isječak priče o njezinu rođenju u kojem je Julija razgovarala s novinarkom Gayle King.

Julija Roberts je tada objasnila da su King i njegova supruga Coretta Scott King preuzeli bolničke troškove jer njezini roditelji nisu mogli platiti račun.

- Moji su roditelji imali kazališnu školu u Atlanti koja se zvala Actors and Writers Workshop. Jednog dana je Coretta Scott King nazvala moju majku i pitala je mogu li njezina djeca biti dio škole jer im je bilo teško pronaći mjesto koje bi prihvatilo njezinu djecu - rekla je Roberts.

Njezina majka rekla je da su djeca dobrodošla i tako je započelo pravo prijateljstvo između te dvije obitelji, toliko čvrsto da su si pomagali u svim nevoljama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:54