‘ZGODNA ŽENA‘

Julia Roberts (55) uhvaćena kako uživa na plaži, mediji i fanovi složni: ‘Senzacionalna je!‘

Julia Roberts na njima je bez šminke, raščupane punđe, u posve jednostavnom rozom jednodijelnom kupaćem kostimu

Julia Roberts

 Khap/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Vječno ljeto i prekrasna Julia Roberts, pišu svjetski mediji, oduševljeni izgledom 54-godišnje hollywoodske zvijezde koju su fotoreporteri zatekli na plaži u Sydneyju. Jer to su fotografije bez filtera, dorađivanja, one koje vas prikazuju kakvi uistinu jeste, a ne prodaju lažnu priču na Instagramu i drugim društvenim mrežama.

Roberts je na njima bez šminke, raščupane kose vezane u punđu, u posve jednostavnom rozom jednodijelnom kupaćem kostimu, a na licu su joj sunčane naočale i prepoznatljivi osmijeh. Da je još znala da je slikaju, vjerojatno bi zauzela ljepšu pozu, no i ovako fotografije otkrivaju koliko je i dalje fit, ili kako neki strani mediji to opisuju - senzacionalna.

image

Julia Roberts

Khap/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Roberts je inače blagdane provela na plaži, odmarajući s obitelji 52-godišnjim suprugom Dannyjem Moderom i njihovo troje djece - 17-godišnjim blizancima Hazel i Phinnaeus te 14-godišnjim sinom Henryjem.

Inače, zvijezdu "Zgodne žene", "Notting Hilla" te brojnih drugih filmski uspješnica, u Australiju nije dovelo ljeto, već posao jer trenutno tamo snima film "Ticket To Paradise". Snima ga zajedno sa svojim kolegom i dobrim prijateljem Georgeom Clooneyjem s kojim je već glumila u nizu filmova, među ostalim hit franšizi "Oceonovi". Pored njih, uloge imaju Billie Lourd i Kaitlyn Dever.

image

Julia Roberts

Khap/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:43