BEZ ZAMJERKI

Josh Duhamel otkrio pravi razlog zbog kojeg se rastao od Fergie

U jednom trenutku braka, glumac je pokušao nagovoriti pjevačicu da se doseli u njegovu rodnu Sjevernu Dakotu

Fergie i Josh Duhamel

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Josh Duhamel raznježio se dok je govorio o pravom razlogu zbog kojeg se razišao od bivše supruge Fergie.

"Sve je bilo u redu s našom vezom. Odlično smo se provodili. Mislim da smo jednostavno nadrasli jedno drugo i imali različite interese", objasnio je glumac tijekom gostovanja u emisiji "In Depth With Graham Bensinger".

Duhamel, koji se s glazbenicom vjenčao osam godina prije njihova razlaza 2017., kazao je i kako se teško nosio s interesom javnosti dok su bili zajedno.

"Mislim da se nikad nisam opustio vezano uz to. Ja jednostavno nisam osoba kojoj je ugodno ići na crvene tepihe. Raditi sve te holivudske stvari", dodao je.

U jednom trenutku njihove veze, prisjetio se 50-godišnji Duhamel, počela mu je "nedostajati jednostavnost" onoga što on zapravo jest, pa je pokušao nagovoriti pjevačicu grupe Black Eyed Peas da se preseli u njegovu rodnu Sjevernu Dakotu. Ipak, shvatio je kako život na američkom srednjem zapadu nije za 48-godišnju Fergie koja je rođena i odrasla u Južnoj Kaliforniji.

"Ne zamjeram joj na tome. Uistinu ne. Jako sam sretan što je ona ljubazna osoba", naglasio je.

Od njihova konačnog razvoda u 2019., Duhamel i Fergie uspjeli su održati prijateljske odnose kad je u pitanju roditeljska briga za njihova 10-godišnjeg sina Axla.

Glumac se na koncu vratio svojim korijenima u Sjevernoj dakoti gdje je kupio kuću uz jezero.

"Imati ovo mjesto gotovo da pomaže mojoj karijeri jer se mogu vratiti onome što uistinu jesam", kaže Duhamel. Također je i po drugi put pronašao ljubav, sa svojom 29-godišnjom suprugom Audrom Mari, s kojom se vjenčao 2022., nakon tri godine veze.

image

Josh Duhamel i Audra Mari

Dsanchez/cpr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Dsanchez/cpr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Par, čiji korijeni u oba slučaja vuku iz Sjeverne Dakote, objavio je prošli mjesec na Instagramu kako očekuju svoje prvo dijete.

"Beba Duhamel uskoro stiže", napisala je Mari pored snimke s ultrazvuka. A vijestima o bebi razveselila se i Fergie i poželjela im sve najbolje.

"Stvarno sam sretna zbog vas, ljudi. Axl ne može dočekati da bude veliki brat", komentirala je pjevačica.

Što se tiče Fergiena ljubavnog života, u javnosti se nije pojavila ni s kim od prekida s Duhamelom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 16:21