NE SKIDA SE S BINE

Johnny i tri vampira: Depp kreće na turneju sa svojim bendom, evo kako su dečki dobili ime

Članovi benda Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry i Tommy Henriksen započet će s turnejom 20. lipnja 2023. u Njemačkoj

Johnny Depp

 Jussi Nukari/Afp

Ubrzo nakon burnog suđenja na kojem je Johnny Depp pobijedio svoju bivšu suprugu Amber Heard, slavni glumac pridružit će se svojim kolegama iz benda Hollywood Vampires na turneji po Europi.

- Hollywood Vampires su se vratili! Dolazimo u Njemačku i Luksemburg na ljeto 2023.! Ulaznice se prodaju u ponedjeljak 27. lipnja u 11 sati po srednjoeuropskom vremenu, napisali su iz rock grupe u objavi na društvenim mrežama.

Članovi benda Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry i Tommy Henriksen započet će s turnejom 20. lipnja 2023. u Njemačkoj, a zatim slijede Luksemburg, München, Hamburg, Berlin te Mainz.

Bend je, inače, ime dobio po klubu za opijanje koji je 1970-tih osnovao baš Alice Cooper, a u kojem su bili i John Lennon i Ringo Starr iz Beatlesa, Keith Moon iz The Who i Micky Dolenz iz The Monkeesa.

Zvijezda ‘Pirata s Kariba‘ se krajem svibnja, na iznenađenje svih, pojavila na koncertu Jeffa Becka u Londonu kada su izveli remake pjesme ‘Isolation‘ Johna Lennona. To se dogodilo samo dva dana nakon što je Deppov odvjetnički tim iznio završne riječi u tužbi za klevetu koju je glumac podnio protiv svoje bivše supruge.

Podsjetimo, Deppu je sudac dodijelio više od 10 milijuna dolara odštete, dok je Heard u protutužbi za klevetu dobila samo 2 milijuna dolara.

image

Amber Heard

Evelyn Hockstein/Afp

Nekoliko dana nakon koncerta, Depp i Beck objavili su da će ovoga ljeta objaviti zajednički album ‘18‘ koji će izaći 15. srpnja. Album će zadržavati 13 pjesama od kojih će neke biti dva originala nekadašnjeg kapetana Jacka Sparrowa (‘Sad Motherfuckin‘ Parade‘ i ‘This Is a Song for Miss Hedy Lamar‘), ali i obrade pjesama The Beach Boysa, Marvina Gayea, Janis Ian, The Velvet Undergrounda te mnoge druge.

Posljednji album benda bio je ‘Rise‘ iz 2019. koji je također uključivo gostovanje Becka na pjesmi ‘Welcome to Bushwhackers‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:05