ATRAKTIVNI SELFIE

Jessica Simpson zablistala u bikiniju svoje kolegice: ‘Zgodna si, ali nju nikada ne bih podržavao‘

Često dijeli fotografije svojih omiljenih kupaćih kostima uparenih s cipelama na platformu

Zanimljiv Instagram Jessice Simpson

 Instagram/screenshot/

Za nju je ljeto već počelo. Jessica Simpson je zablistala u posljednjoj objavi na Instagramu, uparivši neonsko-zeleni bikini iz linije brenda "Skims" popularne Kim Kardashian s parom štikli s njezinim potpisom, a sve je zabilježila seksi selfijem.

- Skims + Jessica Simpson Style cipele = neonska energija - napisala je Jessica uz objavu.

Na slici, 42-godišnja pjevačica pozira ispred ogledala osvijetljenog žaruljama dok nosi fluorescentni bikini marke "Skims" i odgovarajući donji dio bikinija s uzicama, zajedno sa žarko-ružičastim sandalama s platformom iz vlastite linije obuće. Naravno, njeni pratitelji raspisali su se u komentarima.

- 42 godine i još uvijek tako dobro izgledaš - jedan je od komplimenata.

Doduše, neki su joj pratitelji zamjerili i naglasili da "usprkos tome što izgleda dobro, nikada ne bi podržavali nikog iz obitelji Kardashian".

Naime, Jessica i Kim su vjerojatno bliske jer su njihove kćeri, North West i Max Johnson najbolje prijateljice jer igraju u istom košarkaškom timu i žive u istom susjedstvu.

Pjevačici, koja je 2019. smršavjela čak 50 kilograma, nije strana kombinacija bikinija s potpeticama, jer često dijeli fotografije svojih omiljenih kupaćih kostima uparenih s cipelama s platformom.

Kako piše Page Six, prošlog je ljeta zapanjila obožavatelje južnjačkim stilom, odnosno, smeđim bikinijem s remenom i štiklama, a kasnije je pozirala u Dolce & Gabbana kupaćem kostimu sa sandalama na punu petu.

Što se tiče njezinog "Skims" kupaćeg kostima, možda ćemo uskoro vidjeti i Kim Kardashian u nekim od Jessicinih štikli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:02