HOLIVUDSKI PAR

Jennifer Lopez iskreno: ‘Doživjela sam mali PTSP prije udaje za Bena, bilo je jako stresno‘

Lopez i Affleck prekinuli su prije dvadeset godina, no obnovili su romansu te se vjenčali 2022.

Ben Affleck i Jennifer Lopez

 Matteo Chinellato/Nurphoto Via Afp

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez nedavno je otkrila da je doživjela “mali PTSP” prije nego što se udala za glumca Bena Afflecka.

Budući da su se njihove zaruke prije dvadeset godina raspale, Lopez se neprestano pitala događa li se sada stvarno njihovo vjenčanje.

- Bili smo tako sretni, ali vjenčanje je bilo tako stresno, rekla je pjevačica koja je istaknula da je njihovo vjenčanje u Las Vegasu bila Affleckova ideja.

- Ben je samo rekao: “Idemo u Vegas i vjenčajmo se večeras. Ti idi na probu, kada se vratiš, sve ću srediti”, prisjetila se.

Mjesec dana nakon što su se vjenčali u Las Vegasu, ponovno su se vjenčali u krugu obitelji i prijatelja u Georgiji.

Podsjetimo, Lopez i Affleck prethodno su bili zaručeni od 2002. do 2004. nakon što su se upoznali na snimanju filma “Gigli”, a romansu su obnovili 2021. Lopez je prije toga raskinula zaruke s Alexom Rodriguezom. Prethodno je bila u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem s kojim ima 14-godišnje blizance Emme i Maximiliana.

Affleck je pak bio u braku s glumicom Jennifer Garner s kojom ima troje djece; Violet (17), Seraphinu (14) i Sama (10).

Nakon što je par obnovio svoju vezu, Affleck je zaprosio Lopez prstenom sa zelenim dijamantom. Krajem 2022. za Vogue je rekao da je Lopez bila točno ona osoba koje se sjeća od prije 20 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 06:52