SVE MLAĐA I MLAĐA

Jennifer Aniston iznenadila na naslovnici časopisa: Svi se pitaju ima li njezin izgled veze s posjetom liječniku...

Na naslovnici časopisa People, Aniston je u društvu mnogih drugih zvijezda

Jennifer Aniston
 

 Christopher Polk/people/shutterstock/

Jennifer Aniston, zvijezda serije “Prijatelji” pokazala je svoje mladenačko lice na naslovnici Peoplea koja je izašla u srijedu u povodu 50. obljetnice izlaženja časopisa, prenosi Daily Mail.

Mnogi vjeruju da izgleda upola mlađe jer se fokusirala na zdravlje i tjelovježbu - povremeno posti i redovito vježba. Ipak, u ožujku je s prijateljicom i glumicom Sandrom Bullock viđena kako izlazi iz poznate ordinacije za plastičnu kirurgiju “The Retreat at Split Rock” u Connecticutu.

Centar je poznat po faceliftingu - podizanju gornjeg i donjeg dijela lica, koje košta od 50 do 100 tisuća dolara te podizanju obrva i očiju, čija je cijena oko 30 tisuća dolara.

Glumice su snimljene prilikom izlaska iz ordinacije liječnika Neila A. Gordona, koji vodi plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju lica. Njegova je specijalnost pomlađivanje lica i rinoplastika, ali nudi i injekcije poput Botoxa i Kybella. Botox za cijelo lice može koštati oko 3 tisuće dolara, dok je Kybella nešto skuplja i iznosi oko 6 tisuća dolara.

Putovale su daleko iz Los Angelesa kako bi vidjele što dr. Gordon nudi, a poznato je i da je jedan od najboljih kirurga za estetsku kirurgiju, s obzirom da postoji mnoštvo stručnjaka u Beverly Hillsu koji su mogli obaviti isti postupak bez dodatnih putnih troškova. Ležerno su se odjenule za posjet ordinaciji, ali su iz nje izlazile pognute glave, dok je Aniston nosila i crni šešir kako bi sakrila lice.

Na naslovnici časopisa People, Aniston je u društvu mnogih drugih zvijezda - glumica Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Viole Davis i Drew Barrymore, uz glumce Matthewa McConaugheya, Michaela J Foxa, Dwaynea Johnsona, tenisačice Serenu Williams i glazbenika John Legenda.

U svom intervjuu za People, Aniston je rekla da su njezine godine u seriji “Prijatelji” bile magične, a najvažnija lekcija koju je usput naučila bila je poštovati svoje kolege glumce uz važnost govorenja istine, strpljenja i ljubaznosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:01