BOJALA SE TRAGEDIJE

Jednoj je zvijezdi sprovod Matthewa Perryja najteže pao: Odbila je spoj s njime, a na sprovod je stigla prva

Aniston i Perry upoznali su se prije snimanja Prijatelja, a zbog njegove ovisnosti 20 godina strepila je od dana kad će umrijeti

Ispred kuće Matthewa Perrya

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Na pogrebu tragično preminulog glumca Matthewa Perrya okupili su se prijatelji i obitelj, a među prvima je stigla njegova kolegica glumica s kojom je dijelio set „Prijatelja” Jennifer Aniston. Glumica se, prema tvrdnjama izvora, držala po strani za vrijeme jednosatne ceremonije.

Aniston (54) je s kolegama iz „Prijatelja” Lisom Kudrow (60), Courtney Cox (59) i Davidom Schwimmerom (57) stigla na pogreb kako bi rekli posljednje zbogom Perryju na groblju Forest Lawn u Los Angelesu, koje se nalazi prekoputa Warner Bros studija u kojem se kultna serija „Prijatelji” snimala 10 sezona.

image

Serija "Prijatelji" snimana 1994-2004.

Warner Bros Collection/Everett/Profimedia/Warner Bros Collection/everett/profimedia

Ispred crkve im se pridružio kolega Matt LeBlanc (56). Na pogrebu su bili Perryjeva majka Suzanne Morrison (84) i očuh Keith (76), kao i glumčev otac John Perry (82). Fotografije „Prijatelja” na ispraćaju njihovog kolege možete pogledati ovdje.

„Držala se po strani i nije puno pričala s drugima”, rekao je izvor za Daily Mail.

image

Pogreb Matthewa Perryja u Los Angelesu

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Bliski prijatelji

Aniston i Perry rođeni su u razmaku od samo šest mjeseci i bili su najmlađi od šest „Prijatelja”, pa su se odmah počeli družiti 1994. kada je započelo snimanje serije.

Perry je u svojim memoarima „Friends, Lovers and Big Terrible Thing” 2022. otkrio da su se prvi put susreli tri godine prije snimanja i da je on pokušao izlaziti s njom, što je ona odbila. Ipak, taj događaj nije ih spriječio da postanu bliski prijatelji tijekom 10 godina na setu, a ona mu je bila velika podrška tijekom borbe s ovisnošću o drogi.

„Nitko nije prolio više suza za Matthewom tijekom najmračnijih vremena njegove borbe s ovisnošću od Jennifer”, rekao je njezin blizak prijatelj za Daily Mail.

„Postojala su nagađanja 2021. da u ponovnom okupljanju možda neće biti Matthewa jer su ga obuzeli njegovi demoni, ali Jennifer to sigurno ne bi učinila bez njega.”

„Nije važno je li umro od posljedica neobične nesreće ili je to bilo povezano s njegovim problemima s drogom, ali ovo je bio dan kojeg se Jennifer bojala već 20 godina”, dodao je njezin prijatelj.

„Ona je uvijek htjela pomoći Matthewu kako je god mogla – to je za nju bila konstanta”, zaključio je.

image

Pogreb Matthewa Perryja u Los Angelesu

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Obred je završio izvedbom pjesme „Don‘t Give Up” Petera Gabriela.

„Nije bilo suhih očiju. Bilo je puno suza i smijeha. Razgovarali su samo bliski prijatelji i obitelj”, rekao je izvor za Daily Mail.

Podsjećamo, Perry je pronađen mrtav u hidromasažnoj kadi u svom domu u Los Angelesu u 54. godini života. Osim tugujuće obitelji i prijatelja, s popularnim glucem opraštaju se i milijuni fanova diljem svijeta, stoga su pred njegovu kuću u Los Angelesu donijeli cvijeće, svijeće i poklone.

image

Ispred kuće Matthewa Perrya

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:58