VATRENA TALIJANKA

Jednim hitom zarazila je svijet, muškarci su za njom ludili, a 35 godina poslije izgleda sjajno!

Postala je seks simbol ne samo Italije, već i cijeloga svijeta, a proglašena je i jednom od najljepših žena na svijetu
Sabrina Salerno
 Maurizio D‘avanzo/Ipa/Ipa/Profimedia

Talijanska pjevačica Sabrina Salerno (53), zapalila je europsku glazbenu scenu 80-ih godina prošloga stoljeća. Svojim singlom "Boys (Summertime Love)", ali i seksi spotom u kojem je pokazala svu čar svojih oblina, dospjela je na vrhove ljestvica u Francuskoj i Švicarskoj, a ni u Hrvatskoj nije bila nepopularna. U spotu se Sabrina kupa u mokroj majici i dvodijelnom badiću.

- Cijela priča se krije iza te majice. Videospot je snimljen možda u maksimalno 15 minuta - rekla je Sabrina i priznala da se zapravo trebalo raditi o snimanju kratkog priloga za jednu televizijsku emisiju, a ne spotu.

image
Sanremo 1991.
Marcello Mencarini

- Nisam uopće vidjela fotografije sa snimanja, a kada sam ih ugledala, bila sam jako ljuta na redatelja. Rekla sam mu da mi se previše vide grudi - priznala je. No upravo su je grudi proslavile.

Sabrina je postala seks simbol ne samo Italije, već i cijeloga svijeta, a to dokazuje i to da ju je jedan francuski magazin proglasio najljepšom ženom svijeta. Njene grudi su uvijek bile u prvom planu, kako prije, tako i danas, a to je jedan od razloga zašto muškarci za njom i dalje lude.

Osim pjevačke karijere koja ju je vinula u fokus medija i javnosti, bavila se i modelingom, glumom i vođenjem emisija na televiziji. Ova atraktivna diva 1980. godine pobijedila je na natjecanju u ljepoti i to ju je potaknulo da se počne baviti modelingom. Prije više od 30 godina, 1987. godine izdala je svoj prvi album "Sabrina" i upravo joj je pjesma s tog albuma donijela slavu.

image
Sanremo 1991.
Marcello Mencarini

"Boys (Summertime Love)" stekla je veliku popularnost. Čak je i u Velikoj Britaniji držala čvrsto treće mjesto. To nije bila jedina pjesma koja ju je proslavila - još neke od njih su "My Chico", "Like a Yo-Yo" i "Gringo". U svojoj karijeri imala je i zvjezdane suradnje - 2010. godine snimila je duet s poznatom američkom pjevačicom Samanthom Fox (55) i to obradu hita "Call me" grupe Blondie. Upravo su Sabrinu često nazivali "talijanskom Samanthom Fox", stoga je ova suradnja privukla veliku pažnju.

Ova atraktivna pjevačica nije, kaže, imala buran ljubavni život. Tvrdi da su u njenom životu bila samo tri muškarca.

- U životu sam imala tri muškarca, ostalo nije bilo ništa. U osamdesetima sam bila površno poželjna, ali tada je u mom životu postojala praznina - izjavila je Sabrina.

image
Sabrina i Thomas Langmann
David Koskas

Muškarac koji je već 27 godina njezina konstantna ljubav i podrška je suprug Enrico Monti, talijanski poduzetnik. Upoznali su se 1994. godine i vjenčali se 2006. Za svog supruga Sabrina ima samo riječi hvale.

image
Sanremo, 2020.
Ipa/Ddp Usa/Profimedia

- Nikada se nismo svađali i uvijek mi je velika psihička podrška - pohvalila se.

Enricov privatni život nikada nije povezivan s kontroverzama, a on i Sabrina dobili su sina 2004. godine. Luca Maria Monti danas ima 17 godina.

image
Ipa/Ddp Usa/Profimedia

Mediji su Sabrinu dugi niz godina povezivali s različitim muškarcima, no mnoge veze su ostale samo na razini trača. No zna se da je u vrhuncu popularnosti Sabrina bila s Pierreom Grossom, francuskim glumcem i pjevačem.

image
Mondadori Portfolio/Ddp Usa/Profimedia

Danas Sabrina izgleda kao da nije ostarjela ni dana i kao da je vrijeme ne dotiče. Svi se slažu da izgleda senzacionalno. Još uvijek se bavi modelingom, a vodi i poznatu emisiju "Name that tune" na talijanskoj televiziji TV8 koja je slična našoj emisiji "Ne zaboravi stihove".

Svoju vitku liniju održava vježbanjem čak i do četiri puta tjedno i naravno pravilnom prehranom. Kaže kako unosi jako malo ugljikohidrata, ali da uživa u velikim količinama voća i povrća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:50