PUBLIKA JE ČEKA

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda stiže u Arenu Zagreb: ‘Prošli put sam bila trudna i skoro pala u nesvijest‘

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda Aleksandra Prijović 1.12.2023. godine stiže u Arenu Zagreb gdje će održati Extra koncert godine

Aleksandra Prijović

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović najavila je ekskluzivno za Extra FM veliku regionalnu turneju ‘Od istoka do zapada‘ i obradovala fanove otkrivši datum koncerta u Zagrebu.

- Konačno danas možemo najaviti da je 1.12. zagrebačka Arena. Trudna sam bila na Extra koncertu godine kada je pjevao Saša Matić, mene su tako dočekali ovdje kada me Sale najavio da sam skoro pala u nesvijest kada sam izašla! Imam tu snimku negdje u telefonu, rekla je pjevačica.

S obzirom na vjernu publiku u Hrvatskoj, ne čudi odluka da je došlo vrijeme i za veliki solistički koncert.

- Znam kako će biti! Znam koliko me ljudi ovdje vole, znam koliko poruka podrške dobivam, jako se radujem. Ja nisam od onih koji najavljuju spektakl, ali mogu samo reći da ću dati sve od sebe i da ću se potruditi da svi uživaju i da to bude noć za pamćenje!

image
Extra Fm/

U razgovoru s voditeljicom Dorinom Duplančić, Aleksandra se prisjetila odrastanja u Belom Manastiru te posebnoj emociji koju gaji prema svom rodnom kraju i našoj publici. Pohvalila se i da kraju privodi novi album koji će se zasigurno naći na repertoaru u Areni. Na njemu će biti 8 novih pjesama, od kojih je pola napisao suprug Filip Živojinović, a spotovi se snimaju čak u Portugalu, otkrila je Aleksandra slušateljima Extra FM-a.

Osim u Zagrebu, dio velike turneje su Sarajevo i Beograd u kojem je u samo tjedan dana od objave koncerta prodano više od 14 tisuća karata, što ne čudi jer Aleksandra već godinama drži mjesto jedne od najtraženijih pjevačica u regiji i za njezine se koncerte uvijek traži karta više.

Karte su u prodaji i može ih se kupiti putem sustava Eventim.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 03:17