SRETAN KRAJ

Jay Z na vjenčanju svoje majke: ‘Ima četvero djece, ali je lezbijka. Pretvarala se, pila lijekove - konačno je slobodna‘

Gloria Carter, majka Jay Z-a, sklapa brak s dugogodišnjom partnericom Roxanne Wiltshire na svečanom vjenčanju u njujorškom kvartu

Gloria Carter vjenčanje

 Poa Sana/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Poa Sana/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Gloria Carter, majka poznatog glazbenika Jay Z-a, stala je pred oltar kako bi izrekla svoje vječne zavjete dugogodišnjoj partnerici Roxanne Wiltshire. Vjenčanje je održano proteklog vikenda u Tribeci.

image

Vjenčanje

Poa Sana/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Poa Sana/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Uzvanici na ovom glamuroznom događaju uključivali su obitelj i prijatelje, među kojima su bili Jay Z i njegova supruga Beyoncé, kao i ostale slavne osobe poput Kelly Rowland, Tine Knowles-Lawson, Tylera Perryja i Robin Roberts.

Beyoncé je na Instagramu oduševila svojim izgledom za ovu svečanost, pozirajući u breskvastoj kombinaciji koja je uključivala korzetirani bodi i suknju Dolce & Gabbana. Cijeli izgled zaokružila je pernatim kaputom, čipkastom torbicom i sunčanim naočalama.

Ni njihova kći Blue Ivy nije prošla neprimijećeno. Jedanaestogodišnja nasljednica glazbenog para nosila je dugu haljinu od svijetlozelene svile brenda Reformation.

Ovaj trenutak ima posebno značenje za Jay Z-a jer je javno progovorio o majčinoj seksualnoj orijentaciji još 2017. godine u pjesmi "Smile". U toj emotivnoj pjesmi, Grammyjem nagrađivani umjetnik opisuje kako mu je majka hrabro otkrila da je lezbijka, a on joj je pružio podršku i ljubav.

image

Jay-Z na vjenčanju

Poa Sana/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Poa Sana/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Moja majka ima četvero djece, ali ona je lezbijka. Morala se dugo pretvarati. Morala se skrivati u ormaru, pa je uzimala lijekove. Društvo ju je osuđivalo i bol je bila prevelika, riječi su koje je Jay Z napisao i izveo u svojoj pjesmi.

- Plakao sam od sreće kada si se zaljubila. Meni nije bitno je li to muškarac ili žena. Samo želim vidjeti tvoj osmijeh usprkos cijeloj mržnji. Marie Antoinette, dušo, neka jedu kolače, glase još neki od stihova.

U jednoj od epizoda emisije "My Next Guest Needs No Introduction" Davida Lettermana na Netflixu, Jay Z je otkrio da je zaista plakao od sreće kada mu je majka podijelila vijest o svojoj ljubavnoj vezi.

- Zamisli živjeti cijeli život kao netko drugi i misliš da tako štitiš svoju djecu. Kada mi je rekla: ‘Mislim da sam zaljubljena‘, zaista sam plakao... Plakao sam od sreće što je konačno slobodna, objasnio je 2018. godine.

Tijekom razgovora u sklopu podcasta "D‘Usse Friday" 2017. godine, Gloria Carter je opisala trenutak kada je otvoreno priznala svoju seksualnu orijentaciju sinu.

- Sjedila sam tamo i jednog dana sam mu konačno počela otkrivati tko sam zapravo. Osim što sam tvoja majka, ovo sam ja kao osoba, znaš? Ovo je život koji živim. Moj sin je počeo plakati i rekao: ‘To mora biti strašan život, mama.‘ Odgovorila sam mu: ‘Moj život nije bio strašan, samo je bio drugačiji.‘ To ga je potaknulo da napiše pjesmu o tome, prisjetila se.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 23:44