DRAMATIČNA SNIMKA

Javio se svjetski prvak s ogromnom masnicom ispod oka: ‘Izašao sam s udanom ženom, a onda se pojavio njezin muž...‘

Ovaj je incident uzburkao nogometni svijet, ali i tamošnje stanovništvo

Marcelinho Carioca
 

 Instagram/ Marcelinho Carioca/

Civilna policija Sao Paula potvrdila je događaj koji je potresao cijelu zemlju. Bivša nogometna zvijezda, Marcelinho Carioca, bio je otet, no sinoć su ga otmičari pustili. Carioca je, s ogromnom masnicom ispod oka, snimio video u kojem govori o slučaju, a pojavljuje se i žena koja potvrđuje njegovu priču.

“Bio sam na nastupu u Itaqueri, uživao u sambi i izašao sam s udanom ženom. Njezin me muž uhvatio, oteo i to je bio policijski izvještaj”, izjavio je Marcelinho u videu.

"Poznajem njezinog bivšeg muža, Márcia, i njezino dvoje djece. Thais mi je prijateljica tri godine. Svašta su rekli i ja nemam ništa s Thais, niti ona ima bilo što sa mnom", rekao je Carioca za trojicu otmičara na konferenciji za novinare koju je popratio mediji Globo.

Svi su bili zabrinuti za svjetskog prvaka kada je potvrđeno da je zadnji put viđen u nedjelju, 17. prosinca, na nastupu popularnog pjevača Thiaguinha u Neo Quimica Areni, prenosi BNN. Njegov je auto, luksuzni Mercedes-Benz CLA250, sljedećega dana pronađen napušten u tamošnjoj gradskoj regiji Sao Paula pa je Državno tajništvo za sigurnost poduzelo hitnu akciju. Uhićene su dvije osobe.

Ubrzo su se u istragu priključile civilna i vojna policija, a s obzirom na to da je postojala mogućnost otmice uključili su i Odjel za borbu protiv otmice u istragu. Ovaj je incident uzburkao nogometni svijet, ali i drugo tamošnje stanovništvo jer je Carioca, osim po igranju za momčadi Flamengo i Corinthians, poznat i po svom političkom angažmanu 2015. godine kada je obnašao dužnosti u Zastupničkom domu kao gradski vijećnik u Sao Paulu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:37