BRAČNE VODE

Jada Pinkett Smith ‘uništila‘ je svoj brak aferom, a sada opet zadaje teške udarce suprugu Willu: ‘Ponizila ga je‘

Will Smith navodno se osjeća poniženo zbog izjava supruge o njihovoj sedmogodišnjoj razdvojenosti, njezinu preljubu i šamaru

Will Smith i Jada Pinkett Smith

 Zumapress.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Jada Pinkett Smith (52) šokirala je svijet kada je, u intervjuima u sklopu promotivne turneje za svoju novu knjigu"Worthy", otkrila da ona i Will Smith (55) žive odvojeno već sedam godina. Te 2016. godine razdvojili su se jer su zaključili da su previše iscrpljeni od pokušaja spašavanja braka. Za javnost, njihov je brak i dalje normalno funkcionirao.

No, "izvor blizak paru", koji je nakon Jadinih izjava pronašao DailyMail.com, bacio je novo svjetlo na ovu priču tvrdnjom da je par itekako radio na spašavanju braka daleko od očiju javnosti, bez obzira na njezinu nevjeru. Trajalo je to sve do srpnja 2020. godine kada je Jada, u njihovom zajedničkom nastupu na (njezinom) podcastu Red Table Talk, potvrdila kako je bila u vezi s drugim muškarcem, pjevačem Augustom Alsinom (31).

image

August Alsina i Jada Pinkett Smith 2017. godine

Paras Griffin/Getty Images/Profimedia/Paras Griffin/getty Images/profimedia

Zbog tog njezinog priznanja, tvrdi izvor, Will se osjećao poniženo. Za njega je to bila "kap koja je prelila čašu" kada je u pitanju budućnost njihova braka.

- Jada je potpuno uništila njihov brak kada je dovela Willa u podcast i javno ga ponizila pred cijelim svijetom - rekao je insajder za DailyMail.com te dodao kako je Willa posebno povrijedila činjenica da je suprugu branio pred svima kada je August prvi put iznio tvrdnje da je bio u vezi s Jadom. Bilo je to samo nekoliko dana prije no što će ona to potvrditi u podcastu.

- Will je branio Jadu od optužbi za nevjeru u vrijeme afere, upuštao se u rasprave s ljudima... Doista je vjerovao da ga ne vara. Nakon toga nije bilo povratka i ona je to dobro znala. - kazao je izvor.

Tijekom njihova pojavljivanja u Red Table Talku, Jada je ispričala kako je započela njezina veza s Augustom. Doduše, inzistirala je da se to dogodilo u trenutku kada je njihov brak bio na klimavim nogama, te kako su Will i ona u suštini - prekinuli.

- Jako sam patila, bila sam potpuno slomljena. Tijekom tog odnosa definitivno sam shvatila da sreću ne možeš pronaći izvan sebe. - rekla je - Samo sam se željela dobro osjećati, jer je prošlo mnogo vremena otkako sam se dobro osjećala. Bilo je lijepo pomoći nekome da zacijeli.

image

Jada Pinkett Smith u intervjuu za NBC

Jlppa/Bestimage/Profimedia/Jlppa/bestimage/profimedia

Njezino priznanje afere stiglo je nakon što je August gostovao u emisiji The Breakfast Club voditeljice Angele Yee, u srpnju 2020. godine. Priznao je da je bio zaljubljen u Jadu tijekom njihove veze kojoj je "posvetio godine svojeg života".

Tvrdio je i da je razgovarao s Willom Smithom oko "transformacije njihova braka u životno partnerstvo".

- Dao mi je svoj blagoslov - rekao je August tada - Cijelog sebe dao sam u tu vezu tijekom godina, doista sam je iskreno i jako duboko volio.

Jada je žestoko negirala bilo kakav "blagoslov". Također, rekla je da joj je čudno govoriti o - kako je to nazvala - "zbrci" s pjevačem nakon toliko godina i to zato što je on odlučio progovoriti o tome.

image

Podcast Red Table Talk u kojem je Jada priznala aferu s Alsinom

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

I ona i Will tijekom podcasta rekli su kako rade na tome da "pronađu novo mjesto bezuvjetne ljubavi". U jednom trenutku zajedno su rekli: "Vozimo se zajedno, umiremo zajedno. Loš brak za cijeli život", parafrazirajući rečenicu iz njegove filmske franšize "Zločesti dečki".

Zbog svega toga su Jadine izjave o razdvojenosti od 2016. godine u intervjuima Peopleu i u emisiji Today NBC Newsa, oštar zaokret u priči ovog para.

Među drugim očigledno PR-ovskim bombastičnim otkrićima je i njezina reakcija na zloglasni šamar koji je Will Smith odvalio Chrisu Rocku na dodjeli Oscara zbog šale na račun Jadine alopecije. Ona je mislila da se radi o skeču.

image

Will Smith udara Chrisa Rocka na dodjeli Oscara

Abc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Abc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

- Mislila sam: "Nema šanse da ga je Will stvarno udario". - rekla je.

Izvor DailyMaila tvrdi da je ova njezina izjava dodatno odmogla u pokušajima para da popravi svoj kompliciran odnos, jer se "Will očajnički pokušava odmaknuti od te priče jednom za sva vremena".

- A njemu baš ne ide na ruku kada ona javno govori da nije podržala njegovu odluku da udari Chrisa nego je mislila da je u pitanju zafrkancija, skeč. Will je znao da će ona to reći, no nimalo mu ne pomaže.

Will i Jada, vjenčali su se 1997. godine i imaju sina Jadena (25) i kćer Willow (23). Will iz prvog braka ima 30-godišnjeg sina Treya, koji je oduvijek blizak s očevom novom obitelji.

image

Will Smith i Jada Pinkett Smith

Xavier Collin/image Press Agency/The Mega Agency/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/the Mega Agency/profimedia

Sve što Jada Pinkett Smith posljednjih dana radi promovirajući knjigu, stavlja mnoštvo upitnika nad njihov brak i iskrenost općenito. Jer, njih dvoje neprekidno su govorili o svojoj ljubavi i predanosti, javno pokazivali osjećaje na crvenom tepihu i društvenim mrežama, pokazivali silno zajedništvo usprkos svim preprekama... Sada svi iščekuju neka nova, jako dramatična otkrića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 11:24