NE ŠTEDE

J. Lo i Ben Affleck traže zajednički dom, a samo dvije prestižne lokacije dolaze u obzir

Viđeni su ovog tjedna kako skupa obilaze vile vrijedne više milijuna dolara u Los Angelesu. Jedna je bila vrijedna čak 65 mil. dolara
Jennifer i Ben ne skrivaju ljubav.
 Profimedia

Slavni holivudski par bacio se u potragu za savršenim obiteljskim domom.

Zalkjbljeni Jennifer Lopez (51) i Ben Affleck (48) viđeni su ovog tjedna kako skupa obilaze vile vrijedne više milijuna dolara u Los Angelesu. Obilazak je uključivao i velebnu kuću vrijednu 65 milijuna dolara.

Miljenike publike mediji prate u stopu otkako su nakon 17 godina ponovo obnovili svoju ljubavnu vezu, a da su Lopez i Affleck ovog puta sasvim sigurni u svoju ljubav potvrđuje i to da su američki mediji izvijestili kako je ona nedavno viđena da u društvu sina Maxa (13), obilazi privatnu školu u Los Angelesu, gradu u kojem Ben živi, pa je sve izglednije da latino diva planira preseljenje da bi bila što bliže svom dečku, koji je također viđen kako, ufuran u ulogu dobrog očuha, s Maxom posjećuje jednu privatnu školu.

image
Jedna od vila na Beverly Hillsu, vrijedna 65 milijuna dolara, koju su Ben i Jen razgledavali
Wea Via The Grosby Group/Grosby Group/Profimedia

- Njihova veza je stvarna i posvećeni su tome da uspije. Ben i Jen, kada ne rade, provode gotovo svaku večer zajedno. Plan im je čim prije početi zajednički život - povjerio je prijatelj ljubavnog para novinarima Peoplea.

Us Weekly piše da su 51-godišnja latino diva i tri godine mlađi holivudski glumac ovoga puta itekako ozbiljni u svojoj vezi, koju su obnovili prije nekoliko mjeseci, te već naveliko pričaju o zajedničkoj budućnosti. A prvi korak u tome je i potraga za savršenim domom, a destinacija se već zna - Beverly Hills ili Bel Air.

image
Jedna od vila na Beverly Hillsu, vrijedna 65 milijuna dolara, koju su Ben i Jen razgledavali
Wea Via The Grosby Group/Grosby Group/Profimedia

Podsjetimo, ovaj par je u vezi bio od 2002. do 2004. godine. O njihovom prekidu Jennifer Lopez je pisala u svojim memoarima 'True Love'.

- Osjećam se kao da mi je srce iščupano iz grudi. U ovakvim trenucima ljudi rade sve kako bi se tješili - neki se počnu drogirati, neki piju, a neki izlaze van i tulumare. Ja sam svoju utjehu pronašla u drugoj osobi, tražeći nekog uz koga ću se ponovno osjećati voljenom i tko će ispuniti moju usamljenost. U tom se trenutku ponovno u mom životu pojavio Marc Anthony - napisala je Lopez, koja se kasnije i udala za latino pjevača i s njim provela deset godina u braku, tijekom kojeg su dobili danas 13-godišnje blizance Emme i Maxa.

image
Jennifer Lopez i Ben Affleck na početku svoje ljubavne veze, 2003.
Lionel Hahn/Zuma Press/Profimedia

U travnju ove godine pojavile su se prve glasine o obnovljenoj ljubavi Lopez i Afflecka, i to nedugo nakon što je Jennifer prekinula vezu sa zaručnikom Alexom Rodriguezom. Od tada, par se trudi što više vremena provoditi zajedno, a Jennifer planira preseljenje u Los Angeles kako bi bila što bliže svom Benu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 03:11