BEN AFFLECK

‘Izokrenuli su moj izjavu o braku s Jennifer. Ispao sam najgori... Jedan grozan i glup tip‘

Američki je glumac rekao da ga je povrijedilo to što su mediji izokrenuli njegovu izjavu da bi nastavio piti da se nije razveo

Ben Affleck

 Amy Sussman/Getty Images/AFP

Američki glumac Ben Affleck (49) rekao je u srijedu da su njegove izjave da bi vjerojatno još uvijek imao problema s alkoholom da se nije razveo od bivše supruge Jennifer Garner (49) te da se tijekom braka s njom osjećao zarobljenim izvuče iz konteksta, javlja Daily Mail.

Affleck je tijekom gostovanja u talk show Jimmy Kimmel Live! rekao da su njegove riječi izokrenute te da je ispalo kao da je kritizirao svoju bivšu suprugu s kojom je u braku bio 13 godina te s kojom ima troje djece.

Glumac je rekao da ga je povrijedilo to što ga se smatralo "najgorim, neosjetljivim, glupim i groznim tipom". Dodao je da je tijekom razgovora u kojem je spomenuo svoje probleme s alkoholom rekao da poštuje svoju bivšu suprugu te da su mu djeca uvijek na prvom mjestu.

Affleck se, međutim, nije ispričao za svoje riječi te je ustvrdio da ne krivi svoju bivšu suprugu za probleme s alkoholom.

- Pričao sam poslije toga o tome koliko se poštujemo, koliko nam je stalo jedno do drugog i do naše djece. Pisalo je da sam svoju bivšu suprugu okrivio za svoj alkoholizam, da sam bio zarobljen u tom braku. Ispalo je da sam najgori, neosjetljivi, glupi i grozni tip. Povrijedilo me to - rekao je glumac.

Neki su gledatelji talk showa Jimmy Kimmel Live! rekli da je Affleck ostavio dojam "cendravca".

- Nije preuzeo odgovornost za svoje ponašanje, a mi smo krivi jer nismo zauzeli njegovu stranu - rekla je jedna osoba na društvenim mrežama nakon gledanja talk showa.

Affleck je voditelju Jimmyju Kimmelu rekao da nije bio spreman na to da će pojedinci negativno reagirati na sadržaj njegovog razgovora s poznatim radijskim voditeljem Howardom Sternom.

- Pričali smo puno o mojoj obitelji, alkoholizmu, pravim problemima, kako treba biti odgovoran i pun ljubavi, kako surađujem s bivšom suprugom, kako sam ponosan na to kako zajedno odgajamo svoju djecu, kako dajemo sve od sebe. Bio sam oduševljen i pomislio sam da trebam biti iskreniji i samokritičniji. A onda sam vidio sve te stvari na Twitteru i pitao se: Što je ovo? - rekao je glumac.

Affleck je rekao da su ga naljutili šokantni naslovi i tekstovi u kojima su njegove riječi izokrenute.

Izvori tvrde da Garner nije najbolje primila Affleckove komentare te da se osjeća kao da ju je "ošamario", a Page Six piše da je glumčeva izjava naljutila i njegovu trenutnu djevojku, 52-godišnju glumicu i pjevačicu Jennifer Lopez.

- Uvlači je se u to jer je sada s njima. Ona ne želi biti dio toga. Upoznala je Jennifer (Garner). Pokušava biti dobra s njom i s Benovom djecom. Bio je neoprezan - rekao je izvor za Page Six.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:33