PROBUDILA MAŠTU

Izazovnom fotografijom Heidi Klum još jednom raspametila pratitelje pa im isključila komentare

Dok se u luksuznoj kupaonici pripremala za poziranje i prebacivala svoje plave pramenove kose preko lica, dogodio joj se gaf

Arhivska fotografija

 Heidi Klum

Heidi Klum se u posljednjoj Instagram objavi zanijela i tako razveselila svoje pratitelje otkrivši više nego što je smjela, piše Page Six.

Poznata 49-godišnja manekenka pokazala je zavidnu liniju u bijelom bodiju dok je pozirala u luksuznoj kupaonici. Ipak, dok se pripremala za poziranje i prebacivala svoje plave pramenove kose preko lica, dogodio joj se gaf.

Dok su neki od njezinih 10,2 milijuna pratitelja možda bili šokirani kad su vidjeli da je Klum otkrila bradavicu, mnogi su upoznati s činjenicom da bivši njemački model na svojim profilima na društvenim mrežama često objavljuje pomalo neprikladan, no opet izrazito privlačan sadržaj.

Zanimljivo, Klum je na spomenutoj fotografiji isključila opciju komentiranja.

Podsjetimo, prije velike zabave povodom Noći vještica, Heidi je iznenadila korisnike Instagrama razotkrivajućom fotografijom koju je snimila tijekom procesa potamnjivanja kože, na kojoj je međunožje i grudi strateški pokrila rukama i osvjetljenjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 09:08