ZAMJERILI JOJ

Internet osudio Billie Eilish zbog nedavne izjave o muškim tijelima: ‘Bezobzirna je i distancirana od stvarnosti‘

Nakon što je sporna izjava dospjela na internet, nekoliko korisnika X-a izrazilo je svoje neslaganje

Billie Eilish i komentari s X-a

 X/profimedia/

Obožavatelji Billie Eilish smatraju da je mlađahna pop zvijezda ispala "bezobzirna" nakon određenih izjava u njezinom posljednjem intervjuu, prenosi Page Six.

Pjevačica je kritizirana nakon što je u intervjuu za Variety rekla da se muškarce "ne kritizira na račun tijela kao muškarce".

- Nitko nikada ne govori ništa o muškim tijelima - tvrdila je u intervjuu.

- Ako si mišićav, super. Ako nisi, super. Ako ste mršavi, cool. Ako imaš trbuh, super. Ako ste debeljuškasti, ljudi to vole. Svi su zadovoljni time. Znate zašto? Jer cure su fine - objasnila je 21-godišnja Billie.

- Njih nije briga jer mi vidimo ljude onakvima kakvi jesu - naglasila je mlada pjevačica.

image

Billie Eilish

Angela Weiss/Afp

Doduše, nakon što je izjava dospjela na internet, nekoliko korisnika X-a izrazilo je svoje neslaganje, a neki su čak i Eilish nazvali "bezobzirnom" i "neosjetljivom".

- Ova generacija je opsjednuta ne samo žrtvom, već i osiguravanjem da nitko drugi nije veća žrtva od njih. Koliko netko može biti bezobziran? - stoji u jednom postu.

- Slavne osobe su toliko distancirane od stvarnosti da je to zapravo urnebesno - stoji u objavi drugog korisnika X-a koji je kritizirao Billie.

image

Billie Eilish

Angela Weiss/Afp

- I žene i muškarci su iskusili tjelesnu dismorfiju u nekom trenutku svojih života - dodao je treći, dok je četvrti korisnik X-a istaknuo kako biti "samouvjeren i prevladati nesigurnost svojeg tijela izazov je za sve spolove".

- Pretpostavljam da je slavnim osobama ponekad teško shvatiti određene stvari jer je njihov izgled zapravo njihov brend - stoji u još jednoj objavi na društvenim mrežama.

image

Billie Eilish

Walter/Bestimage/Profimedia/Walter/bestimage/profimedia

Inače, dobitnica Grammyja nedavno je komentirala medijsku pažnju koju dobiva kada promijeni svoj uobičajeni stil, odnosno, široku odjeću, i odjene nešto usko ili otkrivajuće.

- Imam velike sise. Od svoje devete godine imam velike sise i takva sam. Tako izgledam - rekla je Eilish. Međutim, u istom intervjuu, pjevačica je također rekla da joj to što je "često seksualizirana" zapravo ne smeta.

image

Billie Eilish na premijeri ‘Barbie‘

Jeffrey Mayer/mpi/Capital Pictures/Profimedia/Jeffrey Mayer/mpi/capital Pictures/profimedia

- Možda mi nije stalo do toga da me seksualiziraju zato što se nikada nisam osjećala željenom ili poželjnom. Nikad se nisam osjećala kao žena, da budem iskrena. Nikada se nisam osjećala poželjno. Nikad se nisam osjećala ženstveno. Moram samu sebe uvjeriti da sam lijepa djevojka. Identificiram se kao "ona", ali nikad se nisam osjećala kao djevojka - objasnila je Billie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 16:19