ZVIJEZDA HIT SERIJE

Ima 73 godine, građen je kao mladić, a nakon razvoda krenulo mu je i u ljubavnom životu!

Zvijezda Igre prijestolja pokazala je impresivnu tjelesnu građu, a nakon plivanja je sa svojom djevojkom razmijenio strastvene poljupce
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Engleski glumac Charles Dance, najpoznatiji po ulozi Tywina Lannistera u popularnoj seriji Igra prijestolja, snimljen je na plaži u Veneciji kako razmjenjuje strastvene poljupce s mladom djevojkom.

Dance je na Venecijanski filmski festival došao radi promocije svojeg najnovijeg filma 'The book of vision', no pronašao je i vremena za odmor i opuštanje na suncu.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Snimljen je na plaži s plavokosom djevojkom, a mnoge je iznenadio njegov mladenački izgled i dobro držanje unatoč tome što glumac ima 73 godine.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Zvijezda Igre prijestolja pokazala je svoju impresivnu tjelesnu građu u izdanju za plažu, a nakon plivanja je sa svojom mlađahnom djevojkom razmijenio strastvene poljupce.

Glumac je inače od 1970. do 2004. godine bio oženjen Joannom Haythorn s kojom ima četvero djece. Nakon rastave je neko vrijeme hodao s glumicom Sophiom Myles, koja je tada bila u svojim dvadesetima, no prekinuli su 2005.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Povezivalo ga se i s bivšom manekenkom Shambhalom Marthe, a nakon nje je četiri godine hodao s umjetnicom Eleanor Boorman. S njom je 2012. godine dobio i kćerkicu Rose. Par se zaručio, no vezu su prekinuli nekoliko mjeseci nakon toga, piše Daily mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:53