SVADBENA ZVONA

I ON JE POKLEKNUO Jedan od najpoželjnijih britanskih neženja po prvi puta se ženi i to majkom svoje troje djece

 REUTERS

Često ga se nazivalo najpoželjnijim britanskim neženjom, no to je sada, čini se, stvar prošlosti. Naime, Hugh Grant odlučio je ipak uploviti u bračnu luku.

Zvijezda filmova poput 'Četiri vjenčanja i sprovod' oženit će majku svoje troje djece, švedsku TV producenticu Annu Eberstein.

57-godišnji Grant ima ukupno petero djece, od čega dvoje – Tabithu i Felixa – s bivšom djevojkom Tinglan Hong.

Prvi sin Granta i Eberstein, rodio se 2012. godine, nakon čega je na svijet došla i jedna djevojčica. Treće dijete par je dobio u ožujku ove godine, no nije objavljeno je li riječ o sinu ili kćeri. Tu je informaciju s medijima podijelila Grantova bivša djevojka, glumica Liz Hurley rekavši kako glumac sad ima petero djece, a 'sve ih je naštancao nakon pedesete'.

Inače, ljubavni život Hugha Granta često je punio novinske stupce. Nakon veze s Liz Hurley, izlazio je s producenticom i novinarkom pakistanskih korijena Jemimom Khan, tada Goldsmith, no ipak najskandalozniji je bio kratkotrajni susret s prostitutkom Divine Brown nakon čega je uhićen što su popratili svi mediji.

Grant se kasnije ispričao zbog svojeg 'suludog čina'.

Nešto ranije ove godine mediji su prenijeli vijest da je sud naložio medijskoj kući Mirror da Grantu isplati pozamašnu odštetu zbog hakiranja telefona. Grant je rekao da je Mirror hakirao telefone mnogih javnih osoba te da za to moraju platiti. Mirror Grupa se ispričala zbog svojeg nemoralnog čina, a Grant je dobiveni novac uplatio u humanitarne svrhe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:55