TROJICA OSUMNJIČENIH

Holivudski producent optužen za ubojstvo američkog modela i njene prijateljice: Bačene su pred bolnicom

Ostavljene su na pločniku pred bolnicom u Culver Cityju u južnoj Kaliforniji

Hilda Marcela Cabrales Arzola i Christy Giles

 Profimedia/instagram

Holivudski producent David Pearce optužen je za ubojstvo zbog smrti meksičke arhitektice Hilde Marcele Cabrales Arzola i američkog modela Christy Giles u studenom prošle godine, piše Marca.

U prosincu 2021. godine, losanđeleska policija uhitila je holivudskog producenta i bivšeg glumca Davida Pearcea, snimatelja Michaela Ansbacha i Brandta Osborna zbog navodne povezanosti sa smrću. Pearce je osumnjičen za ubojstvo, dok su Ansbach i Osborn osumnjičeni za suučesništvo u ubojstvu.

Giles, 24-godišnji model, ostavljena je na pločniku pred bolnicom u Culver Cityju u južnoj Kaliforniji 13. studenog i ubrzo nakon toga je umrla. Dva sata kasnije, njezina 26-godišnja prijateljica Cabrales-Arzola odvedena je i bačena pred vrata bolnice Kaiser West Los Angeles. Umrla je 24. studenog, devet dana kasnije. U oba slučaja viđena su trojica muškaraca s maskama za lice kako ostavljaju tijela pred bolnicom i odvoze se dalje u vozilu bez registarskih oznaka.

image

Brandt Osborn

Facebook

Prema riječima mrtvozornika, manekenka Christy Giles umrla je od mješavine kokaina, fentanila, gama-hidroksimaslačne kiseline i ketamina, dok je Hilda Marcela Cabrales-Arzola umrla od zatajenja više organa, a u organizmu joj je pronađen kokain, metilendioksimetamfetamin (ecstasy) i druge neutvrđene droge.

Gama-hidroksimaslačna kiselina također je poznata kao "droga za silovanje na spoju", prema američkoj Upravi za suzbijanje droga (FDA).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:56