STIGLA PRINOVA

Holivudski pastuh dobio osmo dijete, manekenka snimila cijeli porod: ‘Uznemirilo me kad sam shvatila da ne plače‘

Tiesi je dokumentirala ‘kućni porod bez lijekova‘ te ga objavila na svom YouTube kanalu

Bre Tiesi i Nick Cannon

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Komičar i voditelj Nick Cannon i Bre Tiesi dobili su svoje prvo dijete, a njemu je to osma prinova. Par je dobio sinčića Legendaryja, a manekenka je opisala da je u početku bila vrlo zabrinuta te da mu je bila potrebna respiratorna podrška.

- Primijetila sam da ne plače, rekla je manekenka za svoju bebu koja je koristila cijev za zrak, a kada je konačno počela plakati, bio je to, kako kaže, ‘najbolji zvuk koji je ikada čula‘.

Prošloga mjeseca, Tiesi je dokumentirala ‘kućni porod bez lijekova‘ objavivši ga na svom YouTube kanalu uz upozorenje da su isječci videa poprilično intenzivni i grafički.

Manekenka je očajnički pokušavala izazvati trudove prije što je njen partner, 41-godišnji Nick Cannon, morao otputovati zbog posla.

Novopečena majka, koja je rađala 10 sati, rekla je da je to bio ‘najopterećujući i bolan trenutak‘, no istovremeno ‘osnažujuć i prekrasan‘.

- Intenzitet porođaja obuzima ti cijelo tijelo i kunem se da sam toliko gurala, vrištala i plakala da sam počela pucati, počela sam sumnjati da to mogu učiniti. Stalno sam govorila ‘izvucite ga van‘, otkriva 31-godišnja Tiesi.

- U određenom sam trenutku napustila svoje tijelo i nisam se baš sjećala poroda sve dok moj tim nije sjeo sa mnom da procesuira porod za koji sam smatrala da je bio vrlo ljekovit i koristan, nastavila je prije nego što je zahvalila svom ‘nevjerojatnom partneru‘, komičaru i glumcu, za njegovu podršku u procesu.

Legendary je rođen 28. lipnja, a manekenka je na kraju dodala da mu ide ‘savršeno‘.

U siječnju su Canon i Tiesi otkrili da očekuju svoje prvo zajedničko dijete, njegovo osmo, nakon pojavljivanja fotografija s njihove zabave na kojoj su otkrili spol bebe.

Cannon dijeli 11-godišnje blizance Moroccana i Monroe s bivšom suprugom Mariah Carey.

Nakon njihova razvoda 2016., Cannon je dobio dvoje djece Golden i Powerful s Brittany Bell 2017. i 2020.

Blizanci Cannona i Abby De La Rose, Zion i Zillion, stigli su 2021., istoga mjeseca kada je Alyssa Scott rodila sinčića Zena, koji je umro od raka mozga sa samo pet mjeseci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 14:36