POSVE OTVORENO

Holivudska zvijezda: ‘U životu sam napravila puno grešaka, voljela bih da s nekim muškarcima nisam spavala‘

Ja sam žena kratke kose, koja nosi naočale i imam vrlo jasnu ideju o tome tko sam, ispričala je 63-godišnja glumica

Jamie Lee Curtis

 Filippo Monteforte/Afp

Slavna američka glumica, 63-godišnja Jamie Lee Curtis izjavila je gostujući na radiju Greatest Hits kako su joj trebale godine da pronađe sebe, a priznala je i kako je na tom putu napravila mnogo grešaka. Curtis je usporedila život s procesom eliminacije, rekavši da je morala raditi na poboljšanju dijelova sebe koji joj se nisu sviđali kako bi postala iskrenija.

Kada ju je voditeljica Jackie Brambles upitala kako se naučila osjećati ugodno sama sa sobom, holivudska zvijezda je rekla: "To je teško zasluženo i trebalo mi je dosta vremena. Ako pogledam unatrag, bilo je nekih loših frizura, neke odjeće koju bolje da nisam nosila i nekih ljudi s kojima bih možda voljela da nisam spavala. Postoje greške, radimo ih i učimo na njima", izravna je bila Curtis uspoređujući život s igrom u kojoj odbacujete stvari koje ste probali i shvatili tako da vam ne odgovaraju. U konačnici kaže, na površinu ispliva ono što jeste.

image

Jamie Lee Curtis

Ron Wolfson, 2004 All Rights Reserved/Everett/Profimedia

"Ja sam žena kratke kose, koja nosi naočale i imam vrlo jasnu ideju o tome tko sam. Otvorena sam, znatiželjna i ne bojim se reći da nisam u pravu", otkriva glumica dodajući kako je nastojala kroz život upoznati samu sebe, što nije bio kratak proces. Pored toga Curtis je otkrila i kako koristi ime Marion Crane, lika koji je utjelovila njezina majka u "Psihu" kao svoj pseudonim kada odsjeda u hotelima. Kći filmskih zvijezda Tonyja Curtisa i Janet Leigh rekla je kako je tako osigurala da njezina majka, koja je umrla 2004. u dobi od 77 godina, i dalje "živi".

Glumici sada izlazi novi film, horor "Halloween Ends", koji 14. listopada stiže u kina. Inače, Jamie Lee ne voli horor filmove, već preferira komedije.

"Ironično, moja je majka bila u ‘Psihu‘, a ja sam u ‘Noći vještica‘. Moja majka nije voljela strašne filmove, a ni ja ih ne volim. Volim dobru komediju. Volim se smijati."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:23