AKT ZA PAMĆENJE

Hilary Swank počastila fanove nagom fotografijom: ‘ Ovo je jedan od mojih najdražih trenutaka u životu...‘

Slavna 48-godišnja glumica fotografirala se trudna i nakon rođenja blizanaca tu fotografiju podijelia s javnošću

Hilary Swank

 Robyn Beck/Afp/Profimedia/

Nedugo prije rođenja blizanaca, Hilary Swank odlučila je i fotografski zabilježiti svoju trudnoću slikavši se naga. Tu prekrasnu fotografiju objavila je jučer na svom Instagram profilu, dakle nakon što je početkom ovog mjeseca rodila.

"Hvala ti, Briane Bowene Smithe što si uhvatio jedan od mojih najdražih trenutaka u životu, trudnoću (osim što sam rodila svoje bebe i upoznala i udala se za svog muža)", napisala je slavna 48-godišnja glumica, dodajući kao je na fotografiji trudna 27 i pol tjedana.

Također se zahvalila fotografu na njegovom izvanrednom talentu i postojanom prijateljstvu. Na toj nagoj crno-bijeloj fotografiji, Swank jednom rukom drži svoj trudnički trbuh, a drugom pokriva prsa dok s osmijehom gleda prema svojoj još uvijek nerođenoj djeci.

Inače prije tjedan dana, holivudska zvijezda predstavila je javnosti putem društvenih mreža svoju kćer i sina.

"Nije bilo lako, ali vrijedilo je", napisala je novopečena mama 9. travnja. Nakon što je svojim pratiteljima poželjela sretan Uskrs, oskarovka je nazvala roditeljstvo "potpunim rajem". Swank i njezin suprug Philip Schneider još nisu pokazali lica njihovih mališana niti otkrili njihova imena.

Par se inače vjenčao 2018., a Swank je prethodno bila u braku s redateljem Chadom Loweom od 1997. do 2007. No tek u drugom braku, kako je objasnila, postala je svjesna da je u pravoj vezi za zasnivanje obiteji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:21